Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S. Gimenez icin Milan'in ikinci teklifi 32 milyon euro oldu.

Oyuncuya da senelik 2.2 milyon euro net maas teklif edildi.

Feyenoord kulubu bu teklifi de az buldu, Milan'in 24 saat icerisinde son bir teklif daha yapmasi bekleniyor.

[de Telegraaf]

Bu arada ciddi şekilde Milan akşam pazarı şu an, önceki hocanın aldırdıklarını vs göndermek istiyormuş herif. Bazılarını da oyun tarzına uymuyor diye istemiyormuş.

Calabria sezon sonu beleş aslında da o da Milan manyağı, gelmek istemiyor.
Katılmıyorum..
Nerede bitik var gönderecekler.
Milan aynı bizim gibi rezil yönetilen bir takım.Yokları oynuyor herifler..Buradan ayrılan oyuncuya çok net şüpheyle bakarım.

Günde 3 vakit secde ediyorum sevgili hocamıza. Döne döne tapınıyorum evde.

Kudur :d
Kadro kalitemize bakıp rfs,malmö,az,elfsborg,kiev,paok ve bitik totnımla ajaxı göz önünde bulundurduğunda rezaleti transfer yapılmadı o yüzden böyle oldu ya getirmeye çalışıp okana barikat örmenden secde seviyesine geldiğini çok net anladık zaten biz merak etme

transfer dönemş başından beri solbek, 6 no, kanat, 10no, sağek çözememek beceriksizlik de değil artık gözümde resmen hainliktir, fb ajanlığıdır, kripto fbliliktir, alçaklıktır
Bu kadar basit.Eğerki beceremiyorsan bırakacaksın.Yada bunu becerecek kişileri getireceksin.Yani her türlü hainlik var.
Şimdide hiç utanmadan sıkılmadan artık kapaze boyutuna ulaşan planlama hatalarına devam edip gerekli mevkileri gene boş bırakıp anlamsız isimleri getirmek üzereler.

Bu adamı sevmem ama harbiden böyle çok çabuk hoca ve oyuncu yeniyor sanki öldük bittik gibi şımarıklıktır bunun adı yönetim hoca hepsi gitsin yeni gelen daha beter olursa ne olucak Burak elması mesela hepimiz aşkla istedik burada sonucu gördük
Bu takım hocasız daha iyi oynar.

Kadro kalitemize bakıp rfs,malmö,az,elfsborg,kiev,paok ve bitik totnımla ajaxı göz önünde bulundurduğunda rezaleti transfer yapılmadı o yüzden böyle oldu ya getirmeye çalışıp okana barikat örmenden secde seviyesine geldiğini çok net anladık zaten biz merak etme
bitik tottenham sonraki hafta city’i yendi çok bitik olduğu için

Şu virgülden sonra boşluk bırakmayı bir türlü öğrenemedin gitti.

Ben transfer stratejimiz bu olsun demiyorum. Sanırım yanlış anlattım, eğer networkünüz yoksa ve çapulcu gibi iş yapıp deli gibi dolandırılıyorsanız gidin ligmize damga vuran gelişmiş ve gelişime devam eden yetenekli oyuncuları alın dedim. Beğenmediğin anadoludan hasan şaşlar ümit davalalar ergünler ümit karanlar hakan şükürler daha neler neler aldık.
Şimdilerde avrupada bile bu çapta topçu yok...
25-30 sene önce çıkan adamları örnek vermişsin. Beğenmediğimiz ligde o kadar çok kaliteli oyuncu çıkıyor ki o yüzden gidip gurbetçilere yalvarıp gelin milli takımda oynayın diyoruz. Senin ligin rezil bi halde futbolcu yetişmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt