- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Almaz onlar,çok dolular.sol kanat beki ya da genç kanat alırlar.2 tane genç oyuncuya teklif yaptı adamlarFb zorlayacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Almaz onlar,çok dolular.sol kanat beki ya da genç kanat alırlar.2 tane genç oyuncuya teklif yaptı adamlarFb zorlayacak
Okan buruga sunulanları görüp fatih hoca için üzülüyorum.sampiyonluk yolunda belhanda kadro dışı kalmisti,onun döneminde hep kiralık aldık,ffp falan.simdi gani gani hersey ama avrupada basari 0
Katılmıyorum..Bu arada ciddi şekilde Milan akşam pazarı şu an, önceki hocanın aldırdıklarını vs göndermek istiyormuş herif. Bazılarını da oyun tarzına uymuyor diye istemiyormuş.
Calabria sezon sonu beleş aslında da o da Milan manyağı, gelmek istemiyor.
İç saha Tottenham maçından sonra şu kasa dolaşıyordu konularda:sonunda sana gün doğdu. mutlu ol
çok sevmem ama imza
Morata'dan ses yok demi
Kadro kalitemize bakıp rfs,malmö,az,elfsborg,kiev,paok ve bitik totnımla ajaxı göz önünde bulundurduğunda rezaleti transfer yapılmadı o yüzden böyle oldu ya getirmeye çalışıp okana barikat örmenden secde seviyesine geldiğini çok net anladık zaten biz merak etmeGünde 3 vakit secde ediyorum sevgili hocamıza. Döne döne tapınıyorum evde.
Kudur :d
Bu kadar basit.Eğerki beceremiyorsan bırakacaksın.Yada bunu becerecek kişileri getireceksin.Yani her türlü hainlik var.transfer dönemş başından beri solbek, 6 no, kanat, 10no, sağek çözememek beceriksizlik de değil artık gözümde resmen hainliktir, fb ajanlığıdır, kripto fbliliktir, alçaklıktır
Bu takım hocasız daha iyi oynar.Bu adamı sevmem ama harbiden böyle çok çabuk hoca ve oyuncu yeniyor sanki öldük bittik gibi şımarıklıktır bunun adı yönetim hoca hepsi gitsin yeni gelen daha beter olursa ne olucak Burak elması mesela hepimiz aşkla istedik burada sonucu gördük
bitik tottenham sonraki hafta city’i yendi çok bitik olduğu içinKadro kalitemize bakıp rfs,malmö,az,elfsborg,kiev,paok ve bitik totnımla ajaxı göz önünde bulundurduğunda rezaleti transfer yapılmadı o yüzden böyle oldu ya getirmeye çalışıp okana barikat örmenden secde seviyesine geldiğini çok net anladık zaten biz merak etme
Şu virgülden sonra boşluk bırakmayı bir türlü öğrenemedin gitti.Kadro kalitemize bakıp rfs,malmö,az,elfsborg,kiev,paok ve bitik totnımla ajaxı göz önünde bulundurduğunda rezaleti transfer yapılmadı o yüzden böyle oldu ya getirmeye çalışıp okana barikat örmenden secde seviyesine geldiğini çok net anladık zaten biz merak etme
Ansu fati alıcaklar genç istiyolarmışifb maxi yi sutlayip resfordu alacak heralda
Bu takım torrentleri prandellili günlerine dönmeden rahatlamayacak bizim camiaya ve taraftara kaos lazım 2-3 sene üst üste başarı fazla geliyor gönderin abi gönderin Okan buruğuda gönderin kim varsa gönderinBu takım hocasız daha iyi oynar.
25-30 sene önce çıkan adamları örnek vermişsin. Beğenmediğimiz ligde o kadar çok kaliteli oyuncu çıkıyor ki o yüzden gidip gurbetçilere yalvarıp gelin milli takımda oynayın diyoruz. Senin ligin rezil bi halde futbolcu yetişmiyor.Ben transfer stratejimiz bu olsun demiyorum. Sanırım yanlış anlattım, eğer networkünüz yoksa ve çapulcu gibi iş yapıp deli gibi dolandırılıyorsanız gidin ligmize damga vuran gelişmiş ve gelişime devam eden yetenekli oyuncuları alın dedim. Beğenmediğin anadoludan hasan şaşlar ümit davalalar ergünler ümit karanlar hakan şükürler daha neler neler aldık.
Şimdilerde avrupada bile bu çapta topçu yok...