- 16 Haziran 2010
- 203.917
- 155.956
- 6.838
Transfere el koymayaNereye gidiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfere el koymayaNereye gidiyor
O muzmin sakat bence.bence pavloviç için değil de Calabria için uğraş olabilir ki o da harika olur.
Sadece o değil Milan ve Morata ile anlaşma tamam artık imzaların atılması için Milan'ın Gimenez işini bekliyoruz belki de alternatifi varsa o da olabilir. Embolo- Milan'da olabilir İbrahimoviç Monaco'da diyorlar.Bizimkiler Morata ile ayni ucakta Pavlovic'i de getirmek icin ikna etme pesindeler.
A. Ligi yada ş.ligi kimsenin umrunda değil adamlar ligde 150 milyon ayak bastı parası alıyorlar. Gidip ekstra bir zorlu 8 maçı kasmak isteyeceklerini zannetmiyorum.sonraki macta tottenham veya manchester yedek cikmaz. hepsi tam kadro cikar. adamlarin ligte iddialari kalmadi. avrupaligini kazanip sampiyonlar ligine gitmek istiyorlar.
25 milyon civarı bonservis diye görmüştüm italyan basınında bir kaç saat önce. maaşıda ikna etmek için 4-5'ten aşağı vermezler bencePavlovic cok guclu adam yaw. O yaşta o fizik + pozisyon bilgisi de yaşına gore cok iyi
Rakamlar ne kdr acaba
Biz ne ara bu kdr zengin olduk diyecem25 milyon civarı bonservis diye görmüştüm italyan basınında bir kaç saat önce. maaşıda ikna etmek için 4-5'ten aşağı vermezler bence
20 verilmesine her türlü karşıyım ben de ama 3lü oynayacaksak stoper almak daha mantıklı görünüyorTakımda resmi olarak bek yokken, on numarada 40 yaşında oynarken 20+ verip stoper almayı geçtim düşünen bile varsa zaten bitmişizdir o yüzden doğru olamaz, olmamalı.
Demin socrates'de öyle söylediler.
Yav stoper dediğin adam günün sonunda, duracağı yeri bilsin, basit oynasın tamam yani buna 20 milyon vermenin katma değeri nedir 2 milyona alacağın adam bile sağlayabilir şunları illa her stoper oyun kuracak, atlet olacak diye bir şart yok ona göre bir plan kurgula geç yani sanki vazgeçilemez bir pozisyon.20 verilmesine her türlü karşıyım ben de ama 3lü oynayacaksak stoper almak daha mantıklı görünüyor
5i yurt dışına gitmeliymiş.5 oyuncu yollarsak 1 7 oyuncu yollarsak ekstra 2 oyuncu daha yazabiliyoruz. Hadi yönetim başarabilirsin hocama 3 az gelmiş listeyi 5'e çıkaralım.