Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece okan buruk değil.Bazı oyuncular özelindede böyle.Gerçekten takıntılı adamlar var.Ne amaçlıyorlar anlamıyorum.Yani hem okan buruk hemde yöneticiler aynı anda iş bilmez olamaz mı..
Gerçekten medyadaki yorumcusundan yöneticisine teknik adamından taraftarına şöyle genel havaya,yorumlara bakıyorumda gerçekten bizim neden futbolda ilerleyemediğimizi kısır bir döngüde sıkışıp kaldığımızı daha iyi anlıyorum.
İkisinde de suç var ama biri daha suçlu

Köy takımlarına rezil olmanın yönetimlik bir tarafı yok

Şlde mlde gider barcayla eşleşirsin boeyi elinden çıkarmışsındır gider aurieri verirler eline yönetime gömersin ama 350 m euroluk kadronla rfsye malmöye kieve rezil kepaze olursan ligde de hatay paşa eyüp meyüp yönetime bok atamazsın asıl suçlu yönetim diyemezsin

Jelerte jakobsa 20yi verdir paraları çöpe attır sonra da beki yok hoca napsın suçlu yönetim de böyle bir akıl tutulması olamaz

Yok öyle bir ek kontenjan. Yalan, uydurma... O ek oyuncu hakkı ligi aynı takvim yılında başlayıp biten ülkelerin takımları için geçerli.
Olsa bile bunlar 4 kişilik kontenjanda verilecek 4 isim. Morata, Sallai, Ahmet ve alınacak stoper maximum bu olurdu zaten.

Yani az önceden şimdiye gelmek gibi bir zaman yolculuğu olurdu.

Beyler, genç oyuncu alamiyorsak bence Arias'i alalım. En azından 3 mevki yedeklenir. Kötü çıkarsa da günahı Okan Buruk'un başına

Bakın kurallara. Yeşille işaretlediğim kısımlarda ligi aynı takvim yılında başlayıp biten ülkeler diyor. O kısım bizim için geçerli değil, kuzey ülkeleri falan için geçerli. Onlara öyle bir hak tanımışlar çünkü adamların Ocak'tan sonra yeni sezonu başlıyor, yeni kadro planlaması yapıyorlar. Oyuncu kontratları ona göre oluyor falan. Bizim için geçerli olan sadece ilk madde ve onda da sınır üç.

uefaoyuncueklemekurallari.webp

postlara asılalım bu uğursuz nöbeti tarihin tozlu sayfalarına def eyleyelim inş

Manu da Tottenham da Avrupa kupasını ligden daha çok önemser şu an. Yedek çıkarlar, sallamazlar vs diyenlere inanmayın iki takımda zaten ligde çok kötü durumda tek hedefleri Avrupa Kupası olur

Morata gelir bence maalesef kıvam olarak tam bizlik olmuş adam çünkü. Bana kalsa elzem bir ihtiyaç değil bugün itibariyle almam.

3'ten fazla oynatabileceğimiz oyuncular sadece Emin Bayram gibi 2023 veya daha geç doğumlu ve GS altyapılı oyuncular olabilir çünkü onları B listesine sınırsızca yazabiliyorsun.

Bu saatten sonra tm değeri şöyle manipülasyon böyle şişiriyorlar ve azaltıyorlar diyen olursa net kalaylarım.

Takım olamadıktan sonra rakamlar bir boka yaramıyor. Hepsinin karşısında 1 milyon yazsın önemli değil artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt