Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.051
- 13.933
- 1.498
Herif biyodan Milanı sildi diyorlardı dünmacin gazini almak icin ve 2 3 gun zaman kazanmak icin ortaya atildi Morata. Avrupada transferin bitmesini bekliyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herif biyodan Milanı sildi diyorlardı dünmacin gazini almak icin ve 2 3 gun zaman kazanmak icin ortaya atildi Morata. Avrupada transferin bitmesini bekliyorlar
İkisinde de suç var ama biri daha suçluSadece okan buruk değil.Bazı oyuncular özelindede böyle.Gerçekten takıntılı adamlar var.Ne amaçlıyorlar anlamıyorum.Yani hem okan buruk hemde yöneticiler aynı anda iş bilmez olamaz mı..
Gerçekten medyadaki yorumcusundan yöneticisine teknik adamından taraftarına şöyle genel havaya,yorumlara bakıyorumda gerçekten bizim neden futbolda ilerleyemediğimizi kısır bir döngüde sıkışıp kaldığımızı daha iyi anlıyorum.
Öyle gaz maz alamazlar, eğer gelmezse istifa etmek zorunda kalırlarmacin gazini almak icin ve 2 3 gun zaman kazanmak icin ortaya atildi Morata. Avrupada transferin bitmesini bekliyorlar
Bak bunu dün soracaktım ama 32 'yi görünce ( bence 40 isterler) sormadım![]()
Georgiy Sudakov - Oyuncu profili 25/26
Georgiy Sudakov, 23, Ukrayna ➤ SL Benfica, 2025'den beri ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 28.00 mil. € ➤ * 1 Eyl 2002, Bryanka, Lugansk Oblast, Ukraynawww.transfermarkt.com.tr
Olsa bile bunlar 4 kişilik kontenjanda verilecek 4 isim. Morata, Sallai, Ahmet ve alınacak stoper maximum bu olurdu zaten.Yok öyle bir ek kontenjan. Yalan, uydurma... O ek oyuncu hakkı ligi aynı takvim yılında başlayıp biten ülkelerin takımları için geçerli.
O zaman kulübüne de kendine deBonsrrvsisiz vermiyorlar ki
Transfermark abartmış da 20-25’den aşağıya vermezler.Bak bunu dün soracaktım ama 32 'yi görünce ( bence 40 isterler) sormadım
O zaman kulübüne de kendine de
Onların hedef AL'yi alıp CL'ye direk katılmak olur.Manu da Tottenham da Avrupa kupasını ligden daha çok önemser şu an. Yedek çıkarlar, sallamazlar vs diyenlere inanmayın iki takımda zaten ligde çok kötü durumda tek hedefleri Avrupa Kupası olur
YokGelirmi sence adminim![]()