Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.184
- 8.816
- 2.518
Derbi ertelenir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kandırılmışız.5i yurt dışına gitmeliymiş.
Yusuf, nelsson, ziya,
bats pl deniliyor.
1 tane daha bulmamız gerekiyor.
Güle güle demirbay.
Bijol'un ayağı kötü değil bence. Onunla ilgili benim endişem açık alanda göremedim oyuncuyu sonuçta milli takımda kapalı oynadılar yoksa Nelsson'dan daha iyi oyun kurulumunda bir de öne çıkmada. O yüzden 15'e emin olamıyorum eğer Nelsson'u 10-12 civarına satıyorsak mesela 13-15 tamam olunabilir o zaman. Bir de transfer piyasası da çok arttı. Hiç tanımadığımız oyuncular 15-20'lere gitmeye başladı.Bijol transferini bilemedim ya
Kalite adam ama ağır ve teknik değil
Nelsson'un iyisi bir nevi ama bize daha ekstra stoperler lazım
€15m vermeğe değer mi hiç emin değilim slight 1 upgrade için
Yok yavmorata yatti mi gercekten
Manu da Tottenham da Avrupa kupasını ligden daha çok önemser şu an. Yedek çıkarlar, sallamazlar vs diyenlere inanmayın iki takımda zaten ligde çok kötü durumda tek hedefleri Avrupa Kupası olur
Sa, kime aldık
Lecce Nelsson'u alacak mı bakalım? Para da geldi onlara zaten sezon başı da iyi oyuncu satmışlardı. Şu an kritik noktadalar. Biraz iyi takivye ile ligde kalma şansları bir hayli yükselir.Dorgu United'a gitmis
Beni boşver transferler nerdene yedin kahvaltida
Yok anlaşmalar tamam hem oyuncu hem Milan ile. Milan'ın son okeyi vermesi bekleniyor. Milan Gimenez'i alınca verecek sanırım Gimenez'in alternatifi de vardır muhtemelen.morata yatti mi gercekten
Doğru postun nedeniyle kutlarım seni kanksMorata transferini Gardi halletmiştir bunlar da uçakta O'nu alıp fotoğraf çekip reklamlarını yaptırmaya gidiyolar işte yav![]()
fb bence yüzde 42.subat ve mart iyi gecmeyebilir onlar icin
BabayıSa, kime aldık