Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bijol transferini bilemedim ya

Kalite adam ama ağır ve teknik değil

Nelsson'un iyisi bir nevi ama bize daha ekstra stoperler lazım

€15m vermeğe değer mi hiç emin değilim slight 1 upgrade için

Dorgu United'a gitmis

Bijol transferini bilemedim ya

Kalite adam ama ağır ve teknik değil

Nelsson'un iyisi bir nevi ama bize daha ekstra stoperler lazım

€15m vermeğe değer mi hiç emin değilim slight 1 upgrade için
Bijol'un ayağı kötü değil bence. Onunla ilgili benim endişem açık alanda göremedim oyuncuyu sonuçta milli takımda kapalı oynadılar yoksa Nelsson'dan daha iyi oyun kurulumunda bir de öne çıkmada. O yüzden 15'e emin olamıyorum eğer Nelsson'u 10-12 civarına satıyorsak mesela 13-15 tamam olunabilir o zaman. Bir de transfer piyasası da çok arttı. Hiç tanımadığımız oyuncular 15-20'lere gitmeye başladı.

Manu da Tottenham da Avrupa kupasını ligden daha çok önemser şu an. Yedek çıkarlar, sallamazlar vs diyenlere inanmayın iki takımda zaten ligde çok kötü durumda tek hedefleri Avrupa Kupası olur

Son 16'da belki o konsantrasyonları tam olmaz. Yani konsantre olmak isterler ama daha henüz oyuncularda o konsantrasyonu tam sağlayamamış olabilirler, hele ligde ciddi maçlara denk gelirse. Çeyrekte falan tam sağlanır o konsantrasyon bence.

@Savaş Barış Galatasaray'ın Alvaro Morata transferi sonrası Osimhen'in takımdan ayrılacak mı sorusuna Fabrizio Romano Osimhen devre arasında Galatasaray'dan ayrılmayacak demiş.3lü savunma işi garantilenmiş oldu böylelikle :D

Anderlecht'te çok iyi sezon geçiren Dolberg sakatmış, FB maçına yetişip yetişmeyeceği belli değilmiş. Adamlar knockout turuna çok ballı girdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt