- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
fb bence yüzde 42.subat ve mart iyi gecmeyebilir onlar icin
bu oranlarin hic bir hükmü yok
sahaya cikip top oynamadiktan sonra herkese elenebilirsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fb bence yüzde 42.subat ve mart iyi gecmeyebilir onlar icin
bijol önde daha etkili basıyor nelssona göre ama ağır yaniBijol transferini bilemedim ya
Kalite adam ama ağır ve teknik değil
Nelsson'un iyisi bir nevi ama bize daha ekstra stoperler lazım
€15m vermeğe değer mi hiç emin değilim slight 1 upgrade için
Iyi para alacaklar United'dan yani bize 12 milyon versinler hemen derim.Lecce Nelsson'u alacak mı bakalım? Para da geldi onlara zaten sezon başı da iyi oyuncu satmışlardı. Şu an kritik noktadalar. Biraz iyi takivye ile ligde kalma şansları bir hayli yükselir.
Ben avrupada basari istiyorum.ligde okan buruga ihtiyacı yok bu takımın,osimhen ve morata var nasıl olsaBiz 5. yıldıza odaklanalım.
Onun, kalecilerinin sakatlığı sebebiyle düşüşe geçti Anderlecht yoksa onlarda son 8 adayıydılar aslında.Anderlecht'te çok iyi sezon geçiren Dolberg sakatmış, FB maçına yetişip yetişmeyeceği belli değilmiş. Adamlar knockout turuna çok ballı girdi.
fb hiç oynamadığı için elenmesi bizden daha olasıbu oranlarin hic bir hükmü yok
sahaya cikip top oynamadiktan sonra herkese elenebilirsin.
Ne yedigini söyleseneBeni boşver transferler nerde

Onun, kalecilerinin sakatlığı sebebiyle düşüşe geçti Anderlecht yoksa onlarda son 8 adayıydılar aslında.
Ligde kötü Uefa'da iyi olduğumuz dönem oynadığımız kapanıp hızlı çık taktiği için çok uygun ikili olurlardı. Bijol Nelsson ve Bardakçı kadar da ağır değil sanki. Ama işte 15 milyon bonservis çok geliyor gözüme 10 milyon olsa gayet iyi olurdu. 15 olunca biraz hızı da olsun daha ekstrası olsun istiyor insan.bijol önde daha etkili basıyor nelssona göre ama ağır yani
yoksa stoper özellikleri bence nelssondan daha iyi
avrupada skoru aldıktan sonra kapanman gereken maçlarda nelsson-bijol tandemi iyi savunur aslında
Bijol transferini bilemedim ya
Kalite adam ama ağır ve teknik değil
Nelsson'un iyisi bir nevi ama bize daha ekstra stoperler lazım
€15m vermeğe değer mi hiç emin değilim slight 1 upgrade için
morata
1 stoper
sağ yahut sol kanat beke biri
vallahi yeter ya
3lü oynayın adamı da delirtmeyin
Yabancı kaynaklardan duyum işi yine durdu
20 puanla 18.'ciler 13. ile aralarında 2 puan var. Gaspar diye normalde oynattıkları stoper sakatlanmış Şubat sonuna kadar yok sanırım. Nelsson'u o yüzden istiyorlar herhalde bakalım.Iyi para alacaklar United'dan yani bize 12 milyon versinler hemen derim.
Ewt maalesefyine mi kandirildik mugurum