Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizimkiler Morata ile ayni ucakta Pavlovic'i de getirmek icin ikna etme pesindeler.
Sadece o değil Milan ve Morata ile anlaşma tamam artık imzaların atılması için Milan'ın Gimenez işini bekliyoruz belki de alternatifi varsa o da olabilir. Embolo- Milan'da olabilir İbrahimoviç Monaco'da diyorlar.

milan-gimenez işi yatar bence eşleşmeden sonra

biz de mal gibi kalırız ortada

bizim transfer herhangi bir şarta bağlı olunca o şart asla gerçekleşmez bildiğiniz gibi

sonraki macta tottenham veya manchester yedek cikmaz. hepsi tam kadro cikar. adamlarin ligte iddialari kalmadi. avrupaligini kazanip sampiyonlar ligine gitmek istiyorlar.
A. Ligi yada ş.ligi kimsenin umrunda değil adamlar ligde 150 milyon ayak bastı parası alıyorlar. Gidip ekstra bir zorlu 8 maçı kasmak isteyeceklerini zannetmiyorum.

Geçen sene son 16'ya
Liverpool, Brighton ve WHU kalmıştı ne oldu.
İngilizler için avrupa kupaları bir eğlence aracı sadece.
Ne zaman şu kafalardaki lig usulü bir turnuvaya döner ve kupa geliri lig geliriyle eşleşir o zaman önem verirler.

Heriflerin maaşını ödeyip gönderdikleriyle birlikte haftalık 3.5 milyon sterlin maaş ödemesi var.

"Turnuvada son 16 turuna kalmayı başaran takımlar, 1.75 milyon euro ile ödüllendirilirken, çeyrek finale yükselen ekipler 2.5 milyon euro kazanacak. Yarı finale kalan takımlar 4.2 milyon euro, finalde kaybeden takım 7 milyon euro, şampiyon ise ek olarak 6 milyon euro alacak."

Şu dakika sonrasını hesaplarsak eğer.

2.5 +4.2+ 7+6 = 20 milyon euro var. Adamların 1 aylık brüt gideri kadar.

O nedenle yok oradan ş.ligine geçiş falan var gibi konuların hiç bir geçerliği yok maalesef.

A.ligi daha güçsüzken bile bu takımlar bu turnuvaları önemsemedi.

Son düzenleme:
Bu arada bir Fulham kadar maaş ödeyip senelik 9-10 milyon komik bir total lig geliri elde etmek resmen skandal.

Takımda resmi olarak bek yokken, on numarada 40 yaşında oynarken 20+ verip stoper almayı geçtim düşünen bile varsa zaten bitmişizdir o yüzden doğru olamaz, olmamalı.
20 verilmesine her türlü karşıyım ben de ama 3lü oynayacaksak stoper almak daha mantıklı görünüyor

20 verilmesine her türlü karşıyım ben de ama 3lü oynayacaksak stoper almak daha mantıklı görünüyor
Yav stoper dediğin adam günün sonunda, duracağı yeri bilsin, basit oynasın tamam yani buna 20 milyon vermenin katma değeri nedir 2 milyona alacağın adam bile sağlayabilir şunları illa her stoper oyun kuracak, atlet olacak diye bir şart yok ona göre bir plan kurgula geç yani sanki vazgeçilemez bir pozisyon.

5 oyuncu yollarsak 1 7 oyuncu yollarsak ekstra 2 oyuncu daha yazabiliyoruz. Hadi yönetim başarabilirsin hocama 3 az gelmiş listeyi 5'e çıkaralım.
5i yurt dışına gitmeliymiş.

Yusuf, nelsson, ziya,
bats pl deniliyor.

1 tane daha bulmamız gerekiyor.

Güle güle demirbay.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt