- 26 Ocak 2021
- 41.243
- 40.477
- 3.078
Dexterin devam dizisi falan mi o neydi 

O kadar saat nöbette yoktum ilk geldiğim an o da Ahmet'in spoiler'ı oluyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

O kadar saat nöbette yoktum ilk geldiğim an o da Ahmet'in spoiler'ı oluyor.
Yıktın milleti dembeleden sonra dexter ileBeni mutlu eden bir hadiseyi sizinle paylaşmak istedim şimdiye kadar herkes izlemiştir diye düşündüm

izledim de , izlemeyen olabilir yav . dizi finali çat diye bırakılır mı spoiler öyleBeni mutlu eden bir hadiseyi sizinle paylaşmak istedim şimdiye kadar herkes izlemiştir diye düşündüm
Kaç yıl geçti final olalı. Ben yeni başlayanın ilk bölümünü diyorum yav. Onun finalini şimdiye kadar izlemediyse Dexter hayranı değildir zaten.izledim de , izlemeyen olabilir yav . dizi finali çat diye bırakılır mı spoiler öyle![]()
yeni dexter mı var (bne öncekini 3 4 ay önce ilk defa izledim mesela )Kaç yıl geçti final olalı. Ben yeni başlayanın ilk bölümünü diyorum yav. Onun finalini şimdiye kadar izlemediyse Dexter hayranı değildir zaten.
Diz gidik onun abubakar gibi4 senede 60m euro
sonra doner fransaya falan
Dexter'ın gençlik yıllarını konu alıyor ben dedaha yeni ilk bölümünü izledim.yeni dexter mı var (bne öncekini 3 4 ay önce ilk defa izledim mesela )
ok ama hayran oldum diyemem.
Hangi dexter la gece gece kafam yandı, isim, sezon, bölüm alayım.Kaç yıl geçti final olalı. Ben yeni başlayanın ilk bölümünü diyorum yav. Onun finalini şimdiye kadar izlemediyse Dexter hayranı değildir zaten.

Başka bir diziden spoiler gelmez herhalde :dKaç yıl geçti final olalı. Ben yeni başlayanın ilk bölümünü diyorum yav. Onun finalini şimdiye kadar izlemediyse Dexter hayranı değildir zaten
Kaç tane dexter varHangi dexter la gece gece kafam yandı, isim, sezon, bölüm alayım.![]()

3 tane varKaç tane dexter var![]()
Dexter: Original SinHangi dexter la gece gece kafam yandı, isim, sezon, bölüm alayım.![]()