Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
niteliği geçtim, nicelik olarak da bek yok takımda.

1 müzmin sakat
1 gelişime açık, henüz olmamış

normalde 2 çok iyi, 2 tane de back-up olmak üzere, 4 tane topçunun olması gereken mevkide, 1.5 oyuncu var.

sayısal olarak da hiçiz yani bek konusunda.

şimdi bu takımın en büyük eksiği bek değil de nedir?

hayatlarında bek oynamamış, pure hücum oyuncusu olan BAY, yunus, sallai gibi adamları bek oynatıyoruz.

hem adamlara yazık ediyoruz, hem takımın hücum gücünü düşürüyoruz.

sizce de bunda bir yanlışlık yok mu?

20 yildir forumu takip ediyorum, transfer nobetini bu kadar isteksiz okudugumu hatirlamiyorum.

Isin kotusu 5 ay sonra bu iskence 3.5 ay surecek. Sifira yakin umutla acaba bisey olur mu kafasi.

Dursun Ozbek, adam ol, ne yap et, Erden Timuru geri getir!

Milletin derdi beklemek değil, kimsede bunların hayırlı bir iş yapacağına dair umut yok.
Sonunda iyi bir şey olacağını bilsek bekleriz ama herkes biliyor ki öyle olmayacak, o yüzden insanlar sinirli.

20 yildir forumu takip ediyorum, transfer nobetini bu kadar isteksiz okudugumu hatirlamiyorum.

Isin kotusu 5 ay sonra bu iskence 3.5 ay surecek. Sifira yakin umutla acaba bisey olur mu kafasi.

Dursun Ozbek, adam ol, ne yap et, Erden Timuru geri getir!
ilk Dursun Özbek yönetiminden daha kötüsü gelmez demiştim kendimce, sonra Albayrak ve Cengiz geldi, sonra Burak Elmas gelince dedim ki daha kötüsü olamaz. Fakat bugün yazdan beri öyle şeyler yaşatıyorlar ki büyük konuşmak gibi olmasın daha kötüsü gelemez heralde.
Şu an yasanılanı tanımlamak için kötü demek bile yetmez. Para yok deseler anlaşılır da para var diyip ne istesen alamamak gercekten artık tanımlanamaz bir durum.
Bu yaşananların onda biri yaşandığında istifa etmelilerdi.

Bu saatten sonra 2 katınıda versen hiçbir takım iyi oyuncusunu bırakmaz.

Ya gidip yeni kuzeyli çöplerini alırlar ya da aurier gibi futbolla işi bitmiş adamlar gelir.

Düşüncelerin olduğu, ilgi kağıtlarının yollandigi, bilgilerin sorulduğu, kulaklardan dumanların çıktığı bir güne daha uyandık, hazırız. Günaydın.

Nelsson da giderse defans ayvayı yer.

Şu an SOS durumundayız nitelik ve nicelik olarak defansta.

Bek ve stoper şart olacak bu durumda.

Dursun Ozbek yonetimi mevcut kadro kalitesinin lig icin yeterli oldugu gorusunde.
Radyospor

Lig için yeterli diyorlar UEFA da final oynayacağız diyip transfer yapmıyorlar.

Sonra da UEFA için yazdıramayacağımız transferi lig için yeterliyiz diyerek yapmayacaklar.

Bahaneler bahaneler.

hayatlarında bek oynamamış, pure hücum oyuncusu olan BAY, yunus, sallai gibi adamları bek oynatıyoruz.

hem adamlara yazık ediyoruz, hem takımın hücum gücünü düşürüyoruz.

sizce de bunda bir yanlışlık yok mu?

bunlar bek oynarken daha hucum kalitesi yüksek bir takım oluyoruz

bunlar ileri çıktıkca hucum kalitemiz düşüyor veliciğim

barışı yunusu sağa sola koy
önlerine rashford correa osimhen yap

ilk Dursun Özbek yönetiminden daha kötüsü gelmez demiştim kendimce, sonra Albayrak ve Cengiz geldi, sonra Burak Elmas gelince dedim ki daha kötüsü olamaz. Fakat bugün yazdan beri öyle şeyler yaşatıyorlar ki büyük konuşmak gibi olmasın daha kötüsü gelemez heralde.
Şu an yasanılanı tanımlamak için kötü demek bile yetmez. Para yok deseler anlaşılır da para var diyip ne istesen alamamak gercekten artık tanımlanamaz bir durum.
Bu yaşananların onda biri yaşandığında istifa etmelilerdi.

Çok abartiyorsunuz öyle veya böyle 2 yıl ustuste şampiyonluk kazanmış bir ekip var daha kötüsü yoktu çok acımasızca bir söylem olur .. Erden Timur faktör falan denebilir ama sonuç olarak bu adamın baskanligi döneminde geldi başarılar..

ya da sağ beke bir boey, sol beke sakatlanmayan bir jakobs bul. önlerini barış-correa-yunus-osimhen yap.

aynı şeyi diyoruz.

Correa tarzı biri ve hatta direkt kendisi şart. İlk adı geçtiğinden beri Mika falan uğraşmadan onu bitirmeliydik. Mertens, Yunus herkese alternatif ve direkt 11 katkısıydı adam.

Hala aynı fikirdeyim en ufak ihtimal varsa alınmalı.

Sallai'yi beke çekecek zaten bunlar alamazlarsa bir şey.

Karta yatkınlığı dışında orada iş yapabilir. Barış aralarında en iyisi saçmalasa da önde ihtiyacımız var kalsın önde.

Transfer nöbetini okurken

ccab22ff986a29ed64a51036d99f39a9.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt