Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerden boşa dusmese bunlar anca Ryan Kent gibi bir şey alabilirler

Zaniola'yı sağa sola kiralayarak parasını çıkardık. Artık satış zamanı geldi sezon sonu 7 milyon gibi bir paraya satarsak gayet karlı bir iş olmuş olur.

Şöyle de bir şey var biz 13 puan aldık adamlar 9'ar puanda.

Evet rakipleri daha güçlü sayılır ama o rakipler Bjk ve FB'yi de yenerek puan aldı.

Ve rakipleri daha güçsüz takımlar ile oynamış olabilir.

Yine de RFS, Kiev ve Malmö'ye puan kaybını aklamaz hepsi aynı anda olacak şekilde.

Ama herhalde herhangi bir turnuvanın grup aşamasında Kuzeyli ve Slav takımlarını yendiğimizde en son yıllar 90'lar falandı herhalde.

Ben Kiev, S.Prag, Copenhag'ı deplasmanda yendiğimizi hatırlamıyorum. Genelde içeride de çok az sayıda.

90'larda bile Rosenborg kendi sahasında 3 atıyordu ama içeride biz 2 atıp falan yeniyorduk.

Bir tek Rus takımları istisna onları dışarıda yenip, içeride yenemiyoruz.
Alpay bizim bu takımlara karşı yıllardır yaşadığımız en büyük problem gol atamamaktı. Ama biz bu sene gol atıp 2 farkı yakalamamıza rağmen maçları bitiremedik, en sinir bozucu kısım burası. Fb bu rakiplere karşı 1-0 öne geçse maçı öyle bitirirdi muhtelemen.

Özellikle ilk oynadığımız Rigas maçı rezaletti. 2-0 öne geçip stoperlerimiz orta saha merkezinde iken golü yedik, keza evimizde 4-3 kazandığımız maçta aynı şekilde. Kiev 3-1'den 3-3 olması, skoru koruyamamak hiç büyük takım refleksi değil ve sadece bireysel yorumlanamaz.

Okan Hoca'yı destekleyenlerdenim, oyun stilini de az çok biliyoruz ama yoğun fikstürde özellikle yeteneksiz takımlara karşı skor avantajını yakalamışken 5-10dk topu rakibe bırakabilirsin.

zaha ve ziyech eşşeklerinden sonra kubiolodan da bu devre arası kurtulursak çok memnun kalacağım

Çeviriye göre Fiorentina Atalanta ile görüşüyormus Zani için bizle niye görüsmuyorlar anlamadım ins satmisizdir
Yemin ederim öyle bir açıklama yapıyorlar ki sattık mı yoksa hala bizde mi belli değil. Son yapılan Zaha açıklaması da öyleydi.

Umarım dediğin gibi satmışızdır yoksa bizimle görüşmeden almaları imkansız ama adamlar bizi takmıyor da olabilir. Her şeyi beklerim bunlardan...

Atalanta, Daniel Maldini'yi istiyormuş. Fiorentina'da Ikone'yi Como'ya satmak üzereymiş ve Zaniolo'yu istiyormuş. Moise Kean'da Fio'da Zaniolo'nun en yakın arkadaşı sanırım. Atalanta satın almayı kullanıp Fiorentina'ya satışı herhalde konuşulan. Ama bana yakın bir ihtimal gibi gelmedi Fiorentina'nın 20 milyon falan vermesi lazım bunun içinki Atalanta girsin bu işe. Çünkü zaten kendileri 15.5 alacak kiralık verdikleri para da var yapmazlar yani Fiorentina o parayı verir mi? İkone'yi kaça satacaklarına bağlı olur o da.

Zaniola'yı sağa sola kiralayarak parasını çıkardık. Artık satış zamanı geldi sezon sonu 7 milyon gibi bir paraya satarsak gayet karlı bir iş olmuş olur.

7 milyon mu

daha 5 gün önce ahmet kutucuya 6 milyon verdik ne 7 milyonu yav

elimizdekileri niye değersizleştiriyoruz

7 milyon mu

daha 5 gün önce ahmet kutucuya 6 milyon verdik ne 7 milyonu yav

elimizdekileri niye değersizleştiriyoruz
Satamıyoruz işte ne kazansak kar olması için öyle yazdım. Zaten max kazanacağımız para kar olarak 15 milyon €'ydu.

Bari yarısını kazanırız diye düşünüyorum. Bir haltta yapamıyor sevgili oyuncumuz. O parayı verseler bile şükürlük olduk.

Niye oyle diyorsun?
Saruhan sarı kalp atmış.bu da soru isareti koymuş.kesin Saruhani gay falan sanmistir bu salak.haber senin mi diyo bi de Saruhana😂 ya mevzu bu da değil,bazen yabancılar Galatasaray haber giriyo,bu dingil de güvenilir falan değil diyo ama adam gazeteci sürekli haber giren

Takımın eksiği ayan beyan ortadayken, hiç mi ön görüşme yapmaz bir el sıkışmazsınız yav.
Başıboş bir kulüp olduk.

Satamıyoruz işte ne kazansak kar olması için öyle yazdım. Zaten max kazanacağımız para kar olarak 15 milyon €'ydu.

Bari yarısını kazanırız diye düşünüyorum. Bir haltta yapamıyor sevgili oyuncumuz. O parayı verseler bile şükürlük olduk.

atalanta 15e alacak gibi görünmüyor mu şu an

2026 dünya kupası var,seneye zanilo dönerse kariyer senesi.her halukarda kazancınmız büyük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt