- 29 Temmuz 2011
- 17.420
- 8.901
- 1.588
Fenerden boşa dusmese bunlar anca Ryan Kent gibi bir şey alabilirler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haklisin 12 taksitle 20m anca alirlarO paralara ikisini alamazlar abi. Bu çapsızlar ikisini istese 25'lik olurlar.
Çeviriye göre Fiorentina Atalanta ile görüşüyormus Zani için bizle niye görüsmuyorlar anlamadım ins satmisizdirne diyo
Alpay bizim bu takımlara karşı yıllardır yaşadığımız en büyük problem gol atamamaktı. Ama biz bu sene gol atıp 2 farkı yakalamamıza rağmen maçları bitiremedik, en sinir bozucu kısım burası. Fb bu rakiplere karşı 1-0 öne geçse maçı öyle bitirirdi muhtelemen.Şöyle de bir şey var biz 13 puan aldık adamlar 9'ar puanda.
Evet rakipleri daha güçlü sayılır ama o rakipler Bjk ve FB'yi de yenerek puan aldı.
Ve rakipleri daha güçsüz takımlar ile oynamış olabilir.
Yine de RFS, Kiev ve Malmö'ye puan kaybını aklamaz hepsi aynı anda olacak şekilde.
Ama herhalde herhangi bir turnuvanın grup aşamasında Kuzeyli ve Slav takımlarını yendiğimizde en son yıllar 90'lar falandı herhalde.
Ben Kiev, S.Prag, Copenhag'ı deplasmanda yendiğimizi hatırlamıyorum. Genelde içeride de çok az sayıda.
90'larda bile Rosenborg kendi sahasında 3 atıyordu ama içeride biz 2 atıp falan yeniyorduk.
Bir tek Rus takımları istisna onları dışarıda yenip, içeride yenemiyoruz.
Yemin ederim öyle bir açıklama yapıyorlar ki sattık mı yoksa hala bizde mi belli değil. Son yapılan Zaha açıklaması da öyleydi.Çeviriye göre Fiorentina Atalanta ile görüşüyormus Zani için bizle niye görüsmuyorlar anlamadım ins satmisizdir
Zaniola'yı sağa sola kiralayarak parasını çıkardık. Artık satış zamanı geldi sezon sonu 7 milyon gibi bir paraya satarsak gayet karlı bir iş olmuş olur.
Niye oyle diyorsun?Bu journalkif tam gerizekali bi keko ya
Satamıyoruz işte ne kazansak kar olması için öyle yazdım. Zaten max kazanacağımız para kar olarak 15 milyon €'ydu.7 milyon mu
daha 5 gün önce ahmet kutucuya 6 milyon verdik ne 7 milyonu yav
elimizdekileri niye değersizleştiriyoruz
Uranüsten kareyi yemiş miBu journalkif tam gerizekali bi keko ya
Saruhan sarı kalp atmış.bu da soru isareti koymuş.kesin Saruhani gay falan sanmistir bu salak.haber senin mi diyo bi de SaruhanaNiye oyle diyorsun?
Satamıyoruz işte ne kazansak kar olması için öyle yazdım. Zaten max kazanacağımız para kar olarak 15 milyon €'ydu.
Bari yarısını kazanırız diye düşünüyorum. Bir haltta yapamıyor sevgili oyuncumuz. O parayı verseler bile şükürlük olduk.