- 26 Ocak 2021
- 41.244
- 40.478
- 3.078
son 3-4 gündür Duyumcu mu oldun knksize dün demiştim bugün ve yarın can sıkıcı derecede durgunluk olacak diye. cuma ile pazar arası alevler bekliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
son 3-4 gündür Duyumcu mu oldun knksize dün demiştim bugün ve yarın can sıkıcı derecede durgunluk olacak diye. cuma ile pazar arası alevler bekliyorum
artık duyumcu skillimi devreye sokmaya karar verdim, duyduklarım gerçekleşirse eyvahson 3-4 gündür Duyumcu mu oldun knk
Şarta bağlı zorunlu opsiyon hatta 17 milyon civarı olması lazım. 2 ihtimal var ya Fiorentina bu arkadaşın opsiyonunu kullanmak istemiyor ve çıkmak istiyor biz Genoa'dan bonservisini alacağız 15 civarına meseala. Bir ihtimal Fiorentina- Zaniolo haberleri de çıktığına göre Fiorentina bunun opsiyonunu kullanacak Zaniolo ile takas yapacağız ama orada Atalanta'da var bana da olması zor bir operasyon geliyor. Oynadığı bölgeler olarak aradığımız oyuncu gibi ama bu sezon hamstring sakatlığı geçirmiş sanırım uzun 2 ay gibi geçen sezon çok iyi sezon geçirmişti ona da dikkat etmek lazım.Bilemiyorum, bence tatmin edici bir transfer olmayacak gibi duruyor ama bildigim kadariyla Fiorentina'in satin alma opsiyonu var.
Haklisin ama bu sezon biraz gec kaldilar.irfancan yedek üstelik,en nesry ne kadar fırsatçı ve hava toplarinda iyi olsa da salak.Tadici copluyolar ama adam hala katki veriyo.En kritik nokta tadic ve en nesry duruyor..bunlar maximini oynatmıyor ama onu gonderip solbek,kostici de yollayip sag stoper bek alirlarlarsa komedi olur.Ote yandan adamlar ic sahada biz hariç puan kaybetmedi.hadi goztepe salaklık etti ama bana göre samsuna puan kaybederken bjk ve trabzona yenilecekler icerde.ilhan palutta utanma olsa puan alırdı ama zorFenerbahçe ne yapıp eder bu mutsuz ruhları eğlendirmeyi becerir herkes rahat olsun.
bizi mutsuz eden şey fbde herşeyin yolunda gitmesi
Bu hangi grealish acaba sorması ayıpGrealish mi ? Dursun fanı olur bayrak yaptırır sokakta gezdiririm.
Abi o günleri tahmin etmek çok kolay ya.1 şubattan sonra buralar yanar zatenson gün yani 3 Şubatta 2 tane uçak iner tahminimce.
3ünde avrupa t.dönemi kapanıyoson gün yani 3 Şubatta 2 tane uçak iner tahminimce.
Twitter açıp bende duyumculuğa soyunacağım. Ne var ne yok sallayacağım.
Baba ne oldu, transferi kapattın mıBeni bu konuda etiketlemeyin dostum ,
Dün bu konuya yazmayacağımı bildirdim
@Hasan Çam üstat az kalsın bize kitlyecektiGudmundsson ciddi şekilde Joao Pedro kokmuyor mu
Evet, yalancıyı şey etmiyorlar. Öyle de avantajlı bir durum var rtş.Yalan söylemenin bir cezası yok sonuçta.
Reşfird düsürürmüyüz oradan3ünde avrupa t.dönemi kapanıyo
6sında al listesi veriliyo
3-6 arası olacak ne olacaksa zaten,3 ocak 23.59dan sonra gardi osimendeki gibi arayıp şu şu var diyecek