Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence herhangi bir nöbette kimse gelmeyecek ben ikna oldum.

Kendimi ikna ettim buna.

Taktigimiz torreira ve mertens yalandan pres yapiyo,ajax ortasahasi iki pasla gol atıyor

Kazanıp ne yapacaksın Farioli sal gitsin.

Zaten her türlü play-off yapıyorsun sıralamada üstte de olsan gelecek takımlar belli.

Altta daha güçlü takımlar var hatta Porto vb gibi.

Bir kere de motive olmayan takım gelsin.

Kazanıp ne yapacaksın Farioli sal gitsin.

Zaten her türlü play-off yapıyorsun sıralamada üstte de olsan gelecek takımlar belli.

Altta daha güçlü takımlar var hatta Porto vb gibi.

Bir kere de motive olmayan takım gelsin.
Kievin cokmu kazancagi sey vardi. 3:1 sonra bile asildilar. Sanki bi mok vardi.

Uefa tararından en iyi 100 gençti sanırım listesi yapılmıştı. Bir çocuk vardı bizde ismi Ege’ydi galiba. Ulan insan bir kerede mi kadroya almaz. Kıyaslama yapmıyorum Fransa da 15 yaşında çocuklar 11 oynuyor. 96-2000’de nice gençler bizde şans buluyordu. Kadro noksanlığında bir kadroya al bir bakalım et mi tavuk mu.? Okan Buruk çok hata yapmasına rağmen bence çokta iyi bir hoca. Ama gençlere zerre güvenmiyor ve şans vermiyor.

Kievin cokmu kazancagi sey vardi. 3:1 sonra bile asildilar. Sanki bi mok vardi.

O tarz takımlar 0 da kalmayalım nasıl böyle olur kafası ile terslik çıkartır gurur yapıp.

Biz de buna izin verdik zaten de.

Ajax zaten garantilemiş ve ilk 8 ihtimali matematiksel kalmamış bir takım.

Ligde de rekabet var Kiev gibi değil.

Üç gün sonra da derbiye çıkacak.

Salsınlar ama köpek gibi oynarlar. Hatta en iyi maçı bize karşı çıkarırlar kesin. Diyagonal paslar, 90'a şutlar vs.

Uefa tararından en iyi 100 gençti sanırım listesi yapılmıştı. Bir çocuk vardı bizde ismi Ege’ydi galiba. Ulan insan bir kerede mi kadroya almaz. Kıyaslama yapmıyorum Fransa da 15 yaşında çocuklar 11 oynuyor. 96-2000’de nice gençler bizde şans buluyordu. Kadro noksanlığında bir kadroya al bir bakalım et mi tavuk mu.? Okan Buruk çok hata yapmasına rağmen bence çokta iyi bir hoca. Ama gençlere zerre güvenmiyor ve şans vermiyor.
1 puan kaybının bile telafisinin olmadığı günümüz liginde hazır olmayan topçuyu sahaya atıp ısrar edelim bakalım ne olacak o oynayan oyuncunun geleceği.

raporlanıp atılmışım Azizim , alintilayip muhalefet etme cesaretini bulamamış kendinde demekki , sinsice raporlama yoluna başvurulmuş, Allah düşmanın da merti ile karşılaştırsın, belliki birilerine batmışız , bir dahaki nöbette misliyle artarak batmayada devam edeceğim, başka konulara yazıyorum şimdilik, burdan alıntı yapma rica ediyorum
Yahu şeker gibi adamsın, her muhabbete geliyorsun. Kim neyi seninle paylaşamamış olabilir. Abi bu kıskançlık başka bir şey değil. Kimseye prim verme, sen dilediğin gibi her yerde ol rice ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt