Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.932
- 10.195
- 2.168
Maalesef bu gece bazı üyelerimizi kurban edeceğiz başka çare kalmadı.
Önerileri alalım
Baba Gsquid Game gibi bir organizasyon mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maalesef bu gece bazı üyelerimizi kurban edeceğiz başka çare kalmadı.
Önerileri alalım
Yeni çöpBu kim
Yapma, meliksahi yoluna girme!içerden net bilgidir
forvet için ana amaç embolo
emboloyu çok istiyormuş okan buruk bats gidecekmiş büyük ihtimal
ortasaha için ilkayı kovalayacakmışlar son güne kadar
stopere nelson gittiği an aleksander için tüm şartlar zorlanacak
sağbek listebaşı assignon
kanat için ise rashford listenin 1 numarası
bilgi kaynağım gsli bir işadamı (ayriyeten eski bir başkanımızın akrabası benimde uzakdan akrabam)
kulupdeki bazı arkadaşların arkadaşı
CL'de performans olarak Jelert'in bir hayli gerisinde. Ben hala Jelert'ten hocanın çabuk vazgeçtiğini düşünüyorum. Sezon başından beri kendsini oynatsaydık bence elimizde iyi bir sağ bek olacaktı.
iş yapar yaniYeni çöp
8 milyon sanırımDiğer 3 transfere göre geleceğe yatırım işi yapmışlar kaça almışlar acaba? Mimovic ve Jelert'in ikisinin de sadece CL maçlarına göre istatistiklerini karşılaştırınca Jelert bir hayli önde oluyor. Lig istatistiklerini karşılaştırınca da Mimovic ofansta önde oluyor.
@Temmuz Kayalar bir klasik
adami sacma sapan son 10-15dk aslen alisageldigi oyun kavrami disinda gorevler icin kullaniyoruz.CL'de performans olarak Jelert'in bir hayli gerisinde. Ben hala Jelert'ten hocanın çabuk vazgeçtiğini düşünüyorum. Sezon başından beri kendsini oynatsaydık bence elimizde iyi bir sağ bek olacaktı.
Yok Transfersizlikten ama küfür etmeme az kaldıDis protezinimi düsürdün rtas.
+1 le katılıyorum bu önermeye. ifb ye domalanları ifşa etmek görevimizdir.İfbye getünü açan göztepenin tüm yandaşları mıhlanmalıdır heis
net budur . kalemine saglik .Daha hala Batshuayi transferinden ders almadik galiba.