Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
içerden net bilgidir

forvet için ana amaç embolo
emboloyu çok istiyormuş okan buruk bats gidecekmiş büyük ihtimal

ortasaha için ilkayı kovalayacakmışlar son güne kadar

stopere nelson gittiği an aleksander için tüm şartlar zorlanacak

sağbek listebaşı assignon

kanat için ise rashford listenin 1 numarası

bilgi kaynağım gsli bir işadamı (ayriyeten eski bir başkanımızın akrabası benimde uzakdan akrabam)
kulupdeki bazı arkadaşların arkadaşı
Yapma, meliksahi yoluna girme!

CL'de performans olarak Jelert'in bir hayli gerisinde. Ben hala Jelert'ten hocanın çabuk vazgeçtiğini düşünüyorum. Sezon başından beri kendsini oynatsaydık bence elimizde iyi bir sağ bek olacaktı.

8.5 milyon euro mu ? Bu paralar nerden geliyor yahu. Koç tüm tuşlara bastı yine

Moderatör tarafında düzenlendi:
bu ifb ne ara sağ bek aldı yahu, ismi hiç duyulmamış tak diye getirdiler. Ellerindeki beğenmediklerini de jk ile kapışamıyoz ha. Daha ne kadar rezil edecek bizi bu yönetim

Diğer 3 transfere göre geleceğe yatırım işi yapmışlar kaça almışlar acaba? Mimovic ve Jelert'in ikisinin de sadece CL maçlarına göre istatistiklerini karşılaştırınca Jelert bir hayli önde oluyor. Lig istatistiklerini karşılaştırınca da Mimovic ofansta önde oluyor.
8 milyon sanırım

CL'de performans olarak Jelert'in bir hayli gerisinde. Ben hala Jelert'ten hocanın çabuk vazgeçtiğini düşünüyorum. Sezon başından beri kendsini oynatsaydık bence elimizde iyi bir sağ bek olacaktı.
adami sacma sapan son 10-15dk aslen alisageldigi oyun kavrami disinda gorevler icin kullaniyoruz.
tipik bir kollektif oynayan kompakt takim oyuncusu. biz de 60 metre olan defans hucum mesafesi arasinda mekik dokusun isteniyor ama asil basarili oldugu konu dar alanda pas ve baskili oyunda rakibi bunaltan temposu.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu sene şampiyon olup okan burugu avrupaya yollamak lazim.seneye de zaniolo sayesinde şampiyon olur ama yine tras olursa avrupaya kesinlikle gitmeli.gidiyo eren elmali falan aldıryo

bu takımın yıldızı osimhen degil

gabriel saradır

reklam yüzü olarak kulup ürünlerinde sara kullanılmalıdır

Duyumculuk oynicam;

GS, Mario Stroeykens'in halini hatırını sordu

Fiziği olmayan 1 beke bu kadar para nasıl verildi yav :D
Fenerbahçe'nin gündemindeki Ognjen Mimovic kimdir? Kaç yaşında, hangi  takımda oynuyor?

Le Marca Sports на мрежи X: „Elias Jelert takımla birlikte çalışmalara  başladı. https://t.co/U3OOprxhnQ“ / X

bu fb kontenjanı nasıl ayarlıyor

Osayiyi fesih ederlerse belese alalim bari. Bu beceriksizler transfer falan yapamayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt