Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salı günü 1
Perşembe 1
Sonra 1 tane de lig için
3 transfer ile kapatırız

CL'de performans olarak Jelert'in bir hayli gerisinde. Ben hala Jelert'ten hocanın çabuk vazgeçtiğini düşünüyorum. Sezon başından beri kendsini oynatsaydık bence elimizde iyi bir sağ bek olacaktı.
Ona katilmiyorum. Yani az forma sansi verdigi elbet dogru zaten dogru durust oynamiyor ama oynadigi maclarda da cok kolay yere dustugunu ve ikili mucadelelerde zayif kaldigi gozukuyor. Bizim as oyuncumuz olamaz suan. Bize Thatchou gibi azman lazim.

Osayi'yi şimdi bıraksalar bile Tr için tazminat koyarlar

Fiziği olmayan 1 beke bu kadar para nasıl verildi yav :D
Fenerbahçe'nin gündemindeki Ognjen Mimovic kimdir? Kaç yaşında, hangi  takımda oynuyor?'nin gündemindeki Ognjen Mimovic kimdir? Kaç yaşında, hangi  takımda oynuyor?

Le Marca Sports на мрежи X: „Elias Jelert takımla birlikte çalışmalara  başladı. https://t.co/U3OOprxhnQ“ / X
İkisinin Cl maçları istatistikleri.

o değil de transferde karavanamız cidden fazla bu yüzden de şampiyon takımda olmaması gereken kasar sirkülasyon oluyor

İkisinin Cl maçları istatistikleri.

İstatistikle olmaz ki bu işler sadece.Takım oyunuyla da alakalı Kopenhag o Maçlar'da full savunma yaptı.Takım savunması iyi olan 1 takımdılar.Bu fizikle özellikle bizim gibi savunma yapmayan takımlar için oynayamaz..

Kısmen katılıyorum fakat pahalı bir yedek diyemem. Çünkü bizimkilerin alıp geleceği forvetin bonservis artık yıllık ücreti hiç azımsanmayacak seviyelerde olurdu. Sucic falan iknası mümkün değil, o potansiyelde adamlara projeye gelir.

Özellikle Sallai 2.5 maaş, Jacobs 2 maaş bunlar inanılmaz ücretler. Bats da sanırım 3-3.5 alıyor heralde.
Üstat referansımız Hatipoğlu ise onlar kimseyi ikna edemiyor zaten.

Bu kadar güçlü durumdayken en az 30 tane adamdan red yedik yazın ve şimdi, itibarımız yerle bir oldu zaten. Ne sıkıntılar çektiğimiz dönemlerde kimleri getirdik, bunların nasıl bir iletişim stratejisi varsa kimseyi ikna edemiyorlar.

Bunların bıraktığı enkazı toparlamak imkansız zaten, Zaha'nın ölüsünü fesih bedeli ödemeden gönderdik başka takıma, iddia ediyorum Sallai, Jacobs ve Jelert'e bizim verdiğimiz maaşı verecek dünyada ikinci bir kulüp çıkmaz.

Ona katilmiyorum. Yani az forma sansi verdigi elbet dogru zaten dogru durust oynamiyor ama oynadigi maclarda da cok kolay yere dustugunu ve ikili mucadelelerde zayif kaldigi gozukuyor. Bizim as oyuncumuz olamaz suan. Bize Thatchou gibi azman lazim.
Farklı katacağı özellikler vardı, yine sürekli yerde olduğuna da katılmıyorum. Jelert'in ana defosu hava topları. Fiziken eksiği tabi var ama oynadıkça ona göre alışma ve fiziğini geliştirene kadar kullanmayı da öğrenecekti bence. Tempo, hız hücum konusunda ciddi katkısı olabileceğini düşünüyorum. Öz güvenini de düşürdük iyi yaptı işleri bile yapamayan bir hale geldi oyuncu.

Bu Jelert'i bir kebapçıya falan da mı götürmüyorlar çocuk git gide eriyor.

Adamın zorla ağzına pasta, baklava, dürüm tıkılan memlekette açlık orucuna girsen bu kadar zayıf olamazsın lan.

Üstat referansımız Hatipoğlu ise onlar kimseyi ikna edemiyor zaten.

Bu kadar güçlü durumdayken en az 30 tane adamdan red yedik yazın ve şimdi, itibarımız yerle bir oldu zaten. Ne sıkıntılar çektiğimiz dönemlerde kimleri getirdik, bunların nasıl bir iletişim stratejisi varsa kimseyi ikna edemiyorlar.

Bunların bıraktığı enkazı toparlamak imkansız zaten, Zaha'nın ölüsünü fesih bedeli ödemeden gönderdik başka takıma, iddia ediyorum Sallai, Jacobs ve Jelert'e bizim verdiğimiz maaşı verecek dünyada ikinci bir kulüp çıkmaz.
Çok doğru tespit, üzerine diyecek birşey yok.

En çok üzüldüğüm nokta 13. takıma Torreira-Mertens getiren, bonservis verilemediğinde Angelino, Zaha, Ziyech gibi kariyerli oyuncuları transfer eden Erden Timur'un şu para/bonservis rahatlığında transfer sürecinde yer almaması.

İyi-kötü tartışılsa da Zaniolo'da dahil olmak üzere hepsi önemli ve uğraş gerektiren transferlerdi. Şimdi Jelert'e 10, Jacobs'a 8 , Sallai 6 yıllıklarına da en az 2 yapıştır geç. Zalewski'yi seni bir hafta süründürsün. Zaniolo maaşı bile yıllık 2.75 idi yanlış hatırlamıyorsam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt