Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.907
- 8.586
- 2.068
Toplayıp satarlar.Stadyumda yumurta domates falan mı atsak ya bunlara başka türlü gitmeyecekler gibi
Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Toplayıp satarlar.Stadyumda yumurta domates falan mı atsak ya bunlara başka türlü gitmeyecekler gibi
Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
Yunus uzatacak orada problem yok.Sadece transfer de değil üstat. Kemerburgaz ne alemde. Bankalar Birliği ne oldu. Jakobs sakat mi değil mi. İç transfer? Yunus ne oldu niye hala uzatilmadi. Ya sakatlık haberini bile net veremiyorlar yaw kafayı yersiin
Bilmiyorum ama bu kafayla bu yönetim tarihte görülmemiş bi şekilde kovulur. Yaza kalmaz bunlar.Bu ekip yazın kaleci bulacak transfer edecek var ya tam bir kabus
Şu an ET gelse ne olacak yav saçma şu mevzular da
Geçen sene Assignonla anlaşmışım yetki vermişler sonra opsiyon olmasın deyip işi bozuyorlar, Aurier gelince de suçlu ET oluyor
Kapısından geçmem kulübün şu durumda, ben burada işlerin %80ini o yapıyor dediğimde kem küm ediliyordu ki transfer yaptığının 5te 1i değil.
Adam 20 m euro sponsor varken kapı kapı gezdi 55 m euroya çıkardı sponsorlukları sonra o parayla oyuncu aldı, kendi üretti geliri yani. Boey’den kazandırdıklarına ya da Angelino gibi muazzam kolay çıkılabilir kontratlara hiç girmiyorum. Takımın iskeleti Abdül, Davinson, Torreira, Mertens, Icardi şu beşlinin bonservis maliyeti 30 m euro bile değil
Şunları yapmış adamın arkasından enayi dediler he gelsin tekrar bunlarla çalışsın, hiç mi gururunuz yok da ET’den bunu istiyorsunuz.
Öylesi zaten daha iyi de biz iyi yöneticiyi 40 yılda bir buluyoruz. O yüzden sürekli yabancı sportif direktör olsun bari de kötü yöneticilerden daha az etkilenelim diyorumBize iyi bir yönetici lazım, Erden gibi, Ali gibi, Ergün gibi… aksi taktirde, sportif direktör gelir seni soyar, gider..
Serdarım şampiyon da olsalar sezon sonu yönetim istifa etmeli.Bilmiyorum ama bu kafayla bu yönetim tarihte görülmemiş bi şekilde kovulur. Yaza kalmaz bunlar.
Sen kendini transfer et aslan bunlar bi bok beceremicek
Torreira nefretin güldürüyorKimse gelmiyorsa bari torreyranin sözleşmeyi feshddin

Sergenim hareketlilik için şubatın ilk haftası mı?Lemina kul köle mi olsun gelmek icin
Çünkü kendi paralarını yönetiyorlar orda. Çok ta umrundaydı camianın parası, başarısı vizyonu. Milyar vererek yapamayacakları reklamı bedavaya yapıyorlar burda. Küfür hakaret memnun eder onları, eee reklammmmMevcut sportifte görev alanlar baktığımızda baya paralı adamlar da bunlar işlerini nasıl yürütüyorlar.? Multimilyoner adamların bu kadar beceriksiz olmaları nasıl açıklanabilir.? İşlerini nasıl yürütüyorlar.?
1 subat kesin.2-3 subat rashford (inşallah bize olur) sonrası zaten son donem artık.ne diyém kiSergenim hareketlilik için şubatın ilk haftası mı?