Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarın maç var maça çıkacağın kadro belli. Bu durumdayken elindeki oyuncuları mı kötülesin? Transfer lazım değil diye bir şey mi dedi hoca?
Oyuncularla maçla ne ilgisi var söylediklerinin. Sosyal medyadaki tepkileri anlamsız buluyormuş ya kendisi ona binaen söylüyorum. Taraftar o beceriksiz sözde yöneticileri hoca ve takım için eleştiriyor adam gelmiş taraftara laf atıyor

Transfer yapıcaz demek yerine ben listemi verdim yöneticilerimiz çalışıyor demesi lazım, sürekli yönetimin arkasında olan halleri hoş değil taraftar bu kadar rahatsızken.

Ki taraftar da haklı, her maç stadı doldur, store rekorlar kırsın ama sen git iki dönemdir hiç bir oyuncuyu alama.
Yönetime tepki olsun. Yarın sonuçta bir maç var ve o maç çok önemli. Zaten hocada transfer lazım değil demiyor ki tam tersi sakatlıklarla zaman zaman daralıyor kadromuz diyor ama şu an kadro yetersiz yada yönetim aleyhine bir şey denmesinin beklenmesini abes buluyorum. Normal bir transfer basın toplantısı olsa sezon başındaki gibi o zaman bir nebze denir ki sezon başı da aynısını dedin ama durum ortada aynı hataya bir daha düşme denir. Lakin bu AL maçı için basın toplantısı.

Niye zaniolonun istedigi takıma veriyoruz hala anlamadım

herif hertürlü hainligi yaptı

Taraftara laf atan hiç bir hoca takımın başında kalamaz. BJK gibi bir takımdan 5 yediğinde kapının önüne koymazsak gelir işte böyle taraftara laf eder.

Bu arada twitterda gördüm şimdi ismini ararken de tchatchouna'ya sezon başı rennes 10m teklif etmiş ve transfer olmamış.O yüzden onu hiç düşünmemek lazım , alamayız

Lemina en fazla 3 milyon alır arda ozkurt kardes

Yönetime tepki olsun. Yarın sonuçta bir maç var ve o maç çok önemli. Zaten hocada transfer lazım değil demiyor ki tam tersi sakatlıklarla zaman zaman daralıyor kadromuz diyor ama şu an kadro yetersiz yada yönetim aleyhine bir şey denmesinin beklenmesini abes buluyorum. Normal bir transfer basın toplantısı olsa sezon başındaki gibi o zaman bir nebze denir ki sezon başı da aynısını dedin ama durum ortada aynı hataya bir daha düşme denir. Lakin bu AL maçı için basın toplantısı.
Geçende de ondan önce de maç sonu aynı şeyleri söyledi.

Ajax maçı ve çok mu önemli, taraftarımız her zaman haklıdır ama biz maça konsantre olmak istiyoruz dersin konuyu kapatırsın.

Bizim akıl sağlığımız yerinde demek doğru diyorsan birşey diyemem buna.

Hocaya yönetime baskı kur diyoruz gidiyor savunup duruyor sinir bozucu bir durum

Taraftara laf atan hiç bir hoca takımın başında kalamaz. BJK gibi bir takımdan 5 yediğinde kapının önüne koymazsak gelir işte böyle taraftara laf eder.
Dursuna sırtını dayamasın okan hoca taraftara dayansın ve bu işlere fazla yorum yapmamalı. Yönetici milleti adamı arkadan satar dımdızlak kalırsın hoca. Erden timura yapılanı da mı görmedin

Transfer yapıcaz demek yerine ben listemi verdim yöneticilerimiz çalışıyor demesi lazım, sürekli yönetimin arkasında olan halleri hoş değil taraftar bu kadar rahatsızken.

Ki taraftar da haklı, her maç stadı doldur, store rekorlar kırsın ama sen git iki dönemdir hiç bir oyuncuyu alama.
Taraftar rahatsız ve haklı ama taraftar kadar hoca da haklı; maç öncesi röportajı veriyor ve transferse ile ilgili konuşması yedek futbolcuyu düşürür. Uygun bir dille senin dediklerine benzer şeyler de demiş zaten.

Alaka ne? Bu soruya evet krizdeyiz. Çok kötü yedeklerim var mı demeliydi?

Hoca bunları da diyor. Basın sorularına cevap veriliyor. Sanki hoca transfer gerekmiyor demiş gibi bu tepki neden?

Güçlü ve iyi bir kadromuz var demek transfer olmasa da olur demektir. Gerisi lafı güzaftır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt