Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
17k citye gol attı. Yazın ilgilendik kimse forumdan istememisti

öyle görünüyor ki çoğu transfer özelinde paramızla rezil oluyoruz..

Profesyonel futbolcumuz Hakim Ziyech’in sözleşmesi karşılıklı olarak sona erdirilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Ziyaş gitti...

Artık GS oyuncusu olmadığına göre zi-LEŞŞ diyebiliriz.

Southampton have had an £8m bid for Kyle Walker-Peters from Galatasaray.

However, the player prefers to stay at Saints and see out his contract rather than move to the Turkish club.

Walker-Peters' contract expires in the summer, so he is free to speak to foreign clubs this month. 🤣

bunu bile ikna edemediler

due olmayınca jelerte razı olmuş olabilir evet ama hocadan bağımsız şekilde sadece tesislerde beliren menecerin yüzünden hocanın başına bela edinilmiş gibi anlatılması hakikatle örtüşmüyodur diye düşünüyorum
oyuncularla ilgili keskin tercihleri yok ve kimseye rest cekecek bir adama da benzemiyor. transfer mevzusunda cok aktif bir rolu oldugunu sanmiyorum. tabi bu onu sorumluluktan kurtarmaz.

Walkerdan red yemişiz.

Bu kadar oyuncuya ayıp yani diye çıkıp açıklama yapıyorlar, ne alakası var? Takım eksik takım, asıl ayıp olan bu sıkışık fikstürde takımı böyle eksik bırakmanız.

Tuta’nın Teknik ve Taktik Özellikleri

Tuta’nın oldukça esnek bir oyuncu olduğuna dikkat çeken Gens, Brezilyalı stoperin farklı savunma düzenlerine uyum sağladığını belirtiyor. Bu sezon genellikle dörtlü savunma hattında yer alan Tuta, geçen sezon ise beşli savunma düzeninde sağ stoper olarak görev aldı. Zaman zaman ön liberoya da geçen oyuncunun, hem fiziksel hem de teknik açıdan güçlü bir profile sahip olduğu ifade ediliyor. Top kontrolü ve fiziksel dayanıklılığıyla dikkat çeken Tuta’nın, oyun zekâsı ise zaman zaman sorgulanıyor. Özellikle önceki sezonlarda oyun kurulumunda yaptığı hatalar nedeniyle eleştirilen Brezilyalı, bu sezon bu problemleri daha az yaşamış durumda. Gens, oyuncunun oyuna tam anlamıyla odaklandığında Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir savunmacı olabileceğini, ancak bu seviyeyi tutarlı bir şekilde sürdürebilmesinin belirleyici olacağını vurguluyor.

Gens, oyuncunun Ekim ayında yaptığı bir açıklamayı hatırlatarak, Tuta’nın Top-5 liglerinde oynamayı hedeflediğini söylediğini belirtiyor. Bu hedef doğrultusunda oyuncunun kariyer planlaması açısından Türkiye’deki performansının kritik olacağı değerlendiriliyor. Tuta, yaptığı bir açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı: “Bu kulübü seviyorum ve burada kendimi çok rahat hissediyorum. Ancak kariyerimde hâlâ büyük hedeflerim var. Ben ve ailem için en iyi olanı değerlendirmek zorundayım. Beş yıldır Frankfurt’tayım ve benim için en iyi çözümün ne olacağını göreceğim. Amacım her zaman uluslararası arenada oynamak. Kariyerime Top-5 liglerinden birinde devam etmek istiyorum.”
Tuta’nın transfer söylentilerinin ortaya çıkışı, Almanya’da şaşkınlıkla karşılandı. Gens, Tuta’nın geçtiğimiz yıllarda beklenen gelişimi gösteremediği gerekçesiyle sıkça eleştirildiğini ve Frankfurt’un oyuncuyla yollarını ayırmayı düşündüğünü belirtti. Ancak bu sezon performansında büyük bir sıçrama gerçekleştiren Tuta, Frankfurt’un Bundesliga’da ilk yarıyı üçüncü sırada tamamlamasında önemli rol oynadı. Hatta Frankfurt’un kısa bir süre önce Tuta ile sözleşme uzatmayı planladığı ifade ediliyordu. Bu noktada, oyuncunun Frankfurt’tan ayrılmak istemesi veya kulübün Tuta’nın zirve yaptığı bir dönemde onu satarak gelir elde etmeyi amaçlaması ihtimalleri konuşuluyor. Gens’e göre, genç savunmacı Nnamdi Collins’in formu da Frankfurt’un bu kararı almasında etkili olmuş olabilir. Collins, Tuta’nın yerine geçebilecek güçlü bir aday olarak dikkat çekiyor.

Sayfa 140 dayım tünelin ucu aydınlık mı abiler

ZİYAŞŞŞŞ The END

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt