Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
feyenoord gidip lille'in masasına meze olacağına sal santiago'yu da işimiz görülsün

Demek oluyor ki seneye Oshimen işi yaş
Ya da devre arası Batshuayi ayrılabilir

Yalnız morata gelirse, bizim türk duyumcuların hepsi zort olucak gibi hiç birinin ruhu bile duymadan elin ecnebisi haberi koydu geçti. Bizimkiler anca önüne çay kahve koyup twitterde birbirlerinden kopyalasınlar

Bir tane yorum buldum Twitterda, Turkceye cevirdim:

"Morata Galatasaray'a mı gidiyor? Türkiye'de tamamen hasta mı oldular? Zaten dünyanın en iyi forvetlerinden birine sahip Galatasaray ve ayrıca Morata'yı transfer etme cesaretine de sahipler. Bu nasıl oluyor?"

Morata osimhenden iyi bitirir bu arada. En azından ofsaytin ne olduğunu biliyor
Bizim sıkıntımız bu değil Eray

Osimhen olmasa hayatta bu puanları görmezdik biz

Bizim sıkıntımız istenen oyun şablonuna uygun olmayan oyuncu topluluğu

Osimhen'i de bitirdik kısa sürede

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Senin görüşün ne abi morata için merak ettim ?
Bağlantı oyununda çok iyidir, sırtı dönük top alır, topla dribbling yapar, saha görüşü iyi, pasörlüğü vs de iyidir

Sıkıntıları:
- İyi bitirici normalde, ceza sahası dışından bile plase goller atabilir ama özgüveni düştüğünde tam bir kazmaya dönüşüyor.
- Mental açıdan bence kırılgan bir tip, Chelsea kariyerine muazzam başlamış sonra biraz tökezleyip toparlayamamıştı.

Bu özellikleriyle bizim oyunumuza ve lige çok uygun ama İspanyollarla uyumlu olamıyoruz bir türlü, bu büyük bir çekince.

Mika ile Morata sezon istatistiklerinin kıyası var mı ya acaba?

Bir tane yorum buldum Twitterda:

"Morata Galatasaray'a mı gidiyor? Türkiye'de tamamen hasta mı oldular? Zaten dünyanın en iyi forvetlerinden birine sahip Galatasaray ve ayrıca Morata'yı transfer etme cesaretine de sahipler. Bu nasıl oluyor?"
Okan Buruk Effect, ne kadar forvet varsa alın jsjs

9.5 oynayan bir oyuncu Yani mertens muadili bir oyuncu şart
Oyuna yön veren kanatlara deplase olan Asist yönü kuvvetli oyuncu sart

Takımın orta saha, kanat, bek problemleri daha elzem. Umarım bu başlangıçtır.

Bizimkiler takımdaki tüm eksikleri dünya yıldızı santrafor alarak kapatmaya çalışıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt