- 29 Ocak 2023
- 15.917
- 8.956
- 1.203
feyenoord gidip lille'in masasına meze olacağına sal santiago'yu da işimiz görülsün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benden küçükmüş ben kendimi genç hissediyorum92 doğumlu
İşte o teknik osimhende yok hocam malesef fizigiyle fark yaratiyorO da bitiricilikte iyi değil bence ama teknik ve zeki bir forvet
Bizim sıkıntımız bu değil ErayMorata osimhenden iyi bitirir bu arada. En azından ofsaytin ne olduğunu biliyor
Bağlantı oyununda çok iyidir, sırtı dönük top alır, topla dribbling yapar, saha görüşü iyi, pasörlüğü vs de iyidirSenin görüşün ne abi morata için merak ettim ?
Tamam. Bidahaki sezon ekimde 33 oluyor. Seninki gibi yaş mı hesaplanır renkdaş, adam 32 yaşında sonuçta92 doğumlu
Okan Buruk Effect, ne kadar forvet varsa alın jsjsBir tane yorum buldum Twitterda:
"Morata Galatasaray'a mı gidiyor? Türkiye'de tamamen hasta mı oldular? Zaten dünyanın en iyi forvetlerinden birine sahip Galatasaray ve ayrıca Morata'yı transfer etme cesaretine de sahipler. Bu nasıl oluyor?"
Günaydınlar Kaan bey biraz erken oldu.
mika maç oynayabilse olurdu herhaldeMika ile Morata sezon istatistiklerinin kıyası var mı ya acaba?