Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.739
- 109.557
- 4.878
?
yürü be koca reis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
?
yürü be koca reis
dünyanın en haklı isyanıosimhen bi işe yarayıp 1 mac aldırsın artık
ajax macınıda ben cözmeyeyim
Ne zamandan beri takip ediyorsun bilmiyorum morata real madridde parladığı dönemlerde çok eleştirilen bir isimdi 27 sinden sonra prime açtı daha çok alameti farikası bir şekilde pozisyonların içinde olması golü koklayan bir adam İspanyol genlerinden gelen teknikte bir oyuncuBulunduğu mevkilere nasıl geldiğini anlamadığım bir adamdır Morata. Hiç bir üst düzey yeteneğinin olduğunu düşünmüyorum. Umarım gerçekleşmez bu transfer.
Bana bildiğin en abartılmış topçu kimdir diye sorduklarında hep Morata cevabını verirdim.
Osimhemde atamayacakBu arada Morata çok gol atmayacak ama oyun içinde katkısı çok yüksek olacaktır diye düşünüyorum.
Yaşı da ilerledi acaba forvet arkası gibi bir mevkide iş yapabilir mi? Zor, gerçi Osi ile iyi ikili olacak ama İcardi-Morata büyük patlarız.
bence deüçlü oynayacaksak nelsson'u niye gönderiyoruz? kaan kalıyor bir tek yedekte pavlovic vs gibi bir hamle olsa bile.
yürü be koca reis
adam düzelmeden seri imzalayalım
Benjamin Pavard diyen de var.Pavlovic de zor alternatifi Lille'in stoperi de Danso da
Hiçbirini alamayız işin gerçeğine dönersek.
Evet bi golü koklama olayı var da, o da ne kadar idare eder bilmem. Diğer tüm özellikler ortalama.Ne zamandan beri takip ediyorsun bilmiyorum morata real madridde parladığı dönemlerde çok eleştirilen bir isimdi 27 sinden sonra prime açtı daha çok alameti farikası bir şekilde pozisyonların içinde olması golü koklayan bir adam İspanyol genlerinden gelen teknikte bir oyuncu
Yener İnce görmüşadam düzelmeden seri imzalayalım
Ya kim diyor merak ettim.Benjamin Pavard diyen de var.
denmark için tier 1Bu herif sağlam kaynaktı herhalde
şu herifi şikayet edip twiterini kapattıralım diyorum