Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bulunduğu mevkilere nasıl geldiğini anlamadığım bir adamdır Morata. Hiç bir üst düzey yeteneğinin olduğunu düşünmüyorum. Umarım gerçekleşmez bu transfer.
Bana bildiğin en abartılmış topçu kimdir diye sorduklarında hep Morata cevabını verirdim.
Ne zamandan beri takip ediyorsun bilmiyorum morata real madridde parladığı dönemlerde çok eleştirilen bir isimdi 27 sinden sonra prime açtı daha çok alameti farikası bir şekilde pozisyonların içinde olması golü koklayan bir adam İspanyol genlerinden gelen teknikte bir oyuncu

Bu arada Morata çok gol atmayacak ama oyun içinde katkısı çok yüksek olacaktır diye düşünüyorum.

Yaşı da ilerledi acaba forvet arkası gibi bir mevkide iş yapabilir mi? Zor, gerçi Osi ile iyi ikili olacak ama İcardi-Morata büyük patlarız.
Osimhemde atamayacak
Barışta atamayacak
Golü kim atacak acaba

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu ne lan
1738258508388.webp

Ne zamandan beri takip ediyorsun bilmiyorum morata real madridde parladığı dönemlerde çok eleştirilen bir isimdi 27 sinden sonra prime açtı daha çok alameti farikası bir şekilde pozisyonların içinde olması golü koklayan bir adam İspanyol genlerinden gelen teknikte bir oyuncu
Evet bi golü koklama olayı var da, o da ne kadar idare eder bilmem. Diğer tüm özellikler ortalama.

Galatasaray yöneticileri Ajax maçının hemen ardından Milano'ya giderek Alvaro Morata transferinin hemen ardından Strahinja Pavlović transferine de nokta koymaya çalışacak. İtalya'da ilgilenilen bir isim daha var. Yarın özel uçak 3 kişiyle döner mi? Neden olmasın...Uğrhan türker

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Milan dan bir iki transfer düşecek herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt