Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3-4-1-2 nin 1 ine yada 2 sinden birine osimhen in yanina. Yani 1 ya morata olacak yada rashford seklindeMorata’dan sonra Rashford’un geleceğini nasıl düşünüyorsunuz anlamadım.-
-
-
de nereye koyacaksınız adamı ? Bitti o iş.
Tamam en fazla 15 eder falan demistin bende neye gore 15 ediyor diyince bunu tartistik. Son donemde Hollanda liginden baska kuluplere astronomik fiyatlara epey oyuncu satisi oldu ve bir cogu da o beklenen patlamayi yapmamis olabilir, bu birsey degistirmiyor dedim. Sana gore bu paralari etmiyor olabilir ama bu piyasanin da bir kendi isleyisi var onu anlatmistim. Turk kuluplerinden giden oyuncular da var onlar da cogu basarisiz oluyor, ona ragmen biz burada Baris en kotu 30 olsun Yunus en kotu 25 olsun diyebiliyoruz yani ayni ornekler cogaltilabilir.Ben sana Gimenez şudur budur yazmadım. Çarpıtmayalım yazışmayı. Orada tartıştığım şey son dönemde Hollanda Liginden çıkan topçuların eskisi kadar başarılı olamaması. Bu bir realite. Bu da verilen paralara etki edebilir. Senden çıkışta bir topçu için 25 isteyen Milan'dan 30-40 ister. Gayet normal.
Hak aksi ne yazık ki eksi gece gündüz çalışırsam düzeltirim sanki
İyi misin reisHak aksi ne yazık ki eksi gece gündüz çalışırsam düzeltirim sanki
Ne diyon lan bu ne demekHak aksi ne yazık ki eksi gece gündüz çalışırsam düzeltirim sanki