Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben sana Gimenez şudur budur yazmadım. Çarpıtmayalım yazışmayı. Orada tartıştığım şey son dönemde Hollanda Liginden çıkan topçuların eskisi kadar başarılı olamaması. Bu bir realite. Bu da verilen paralara etki edebilir. Senden çıkışta bir topçu için 25 isteyen Milan'dan 30-40 ister. Gayet normal.
Tamam en fazla 15 eder falan demistin bende neye gore 15 ediyor diyince bunu tartistik. Son donemde Hollanda liginden baska kuluplere astronomik fiyatlara epey oyuncu satisi oldu ve bir cogu da o beklenen patlamayi yapmamis olabilir, bu birsey degistirmiyor dedim. Sana gore bu paralari etmiyor olabilir ama bu piyasanin da bir kendi isleyisi var onu anlatmistim. Turk kuluplerinden giden oyuncular da var onlar da cogu basarisiz oluyor, ona ragmen biz burada Baris en kotu 30 olsun Yunus en kotu 25 olsun diyebiliyoruz yani ayni ornekler cogaltilabilir.

Pavlovic+Morata Milansaray

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

moratayı içerden hangi tierlar verdi.. bilgi aldı, geldi, geliyor, anlaşıldı şeklinde 2 aydır..

En başından beri niye sağ ayaklı stoper baktık hiç anlamadım oysa aksayan ve vadesi dolmuş olan Apo idi, Pavlovic umarım 14-15'e biter.

Hak aksi ne yazık ki eksi gece gündüz çalışırsam düzeltirim sanki
mindblown.gif

Al-Nassr'dan Kaoru Mitoma icin 65 milyon euroluk teklif.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt