- 16 Haziran 2010
- 203.958
- 156.021
- 6.838
5-6 tane ekleyebilse eklemek istiyormus. Sallai, Ahmed, Morata gelirse, sag bek, stoper, bir kanat falan filan.Bu ciddi mi yav. 3 tane oyuncu alabilecek mi de yazacakmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5-6 tane ekleyebilse eklemek istiyormus. Sallai, Ahmed, Morata gelirse, sag bek, stoper, bir kanat falan filan.Bu ciddi mi yav. 3 tane oyuncu alabilecek mi de yazacakmış
Yani zorla güzellik olmazdı ısrar etsek ne olacağını bilemeyiz olumsuzda olabilirdi tabi ki yaşanmamış bir süreç var bu süreçte yönetim net sınıfta kaldı.gitmek isteyen boey değil miydi? yani elimizde tutma şansımız zaten yoktu ama yerine gelenler bal yapmadı. belki jelert para eder ısrar edilirse
Nesi bitti aynı oynuyor adam.
3 ten fazla herif alcaz heralde demece gore
Ben kim gelirse gelsin uzun süreli başarı gelecegine inanmiyorum. Yine belki şampiyon oluruz ama daha fazlasĵ olmaz. Her gelen oyuncu bir süre sonra çöküyor bu takımda. Önce bunun sebebi araştırılsın ve çözüm bulunsun.
Valla izlerken helal olsun dedim.barış ne top oynadı be
abdulkerim geçen sene ocak ayından beri REZALET oynuyor
kademesini izle sadece!
Bahane olsun işte yav mantıklı olmasına gerek yok. Nasılsa kimse o ne demek lan demiyorGeçeceğin şurda 1 tur ya kasma bu kadar.
Sallai'yi, Ahmed'i yazmasan küsecek sanki.
Rezillere bak bide guluyorlar
Rezillere bak bide guluyorlar
Icardi varlığıBi kac hafta önce totenhame dayak atarak favori takimlarin arasindan ilk elenecek takimlarin arasina girdik. Nerden nereye. Bunu anacak biz becerebiliriz.