Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gitmek isteyen boey değil miydi? yani elimizde tutma şansımız zaten yoktu ama yerine gelenler bal yapmadı. belki jelert para eder ısrar edilirse
Yani zorla güzellik olmazdı ısrar etsek ne olacağını bilemeyiz olumsuzda olabilirdi tabi ki yaşanmamış bir süreç var bu süreçte yönetim net sınıfta kaldı.

Bu hocaya değil morata prime adriano indirsek yine sıvar gibi.

Muslera'da kusura bakmasın artık çıkıp bir özür dilesin

Ben daha ağzından formsuzum, hatam var, takım benim yüzümden puan kaybetti, taraftarın tepkisini anlıyorum gibisinden hiçbir şey demedi hakikaten kaptanımızsın, halen sevgim saygım var ama bir kez olsun kendini aynada gör artık.

Okan Buruk: "Eren Elmalı ile son haftalarda net bir şeyimiz yok "

Ben kim gelirse gelsin uzun süreli başarı gelecegine inanmiyorum. Yine belki şampiyon oluruz ama daha fazlasĵ olmaz. Her gelen oyuncu bir süre sonra çöküyor bu takımda. Önce bunun sebebi araştırılsın ve çözüm bulunsun.

Uzun vadeli başarı zaten mümkün değil ve tarihte 1 kere falan oldu. Öncelik her sene şampiyon olmak, rakiplerle iyice arayı açıp ligi domine etmek lazım. Avrupa sonra gelir.

Bir duyum aldım

Futbolcu menajerleri futbolculara transfer dönemlerinde kötü oynamalarını söylüyor

Başka topçuları daha rahat saplayabilmek için

Tapeler elimde

Diğer tur için

Muslera
Günay

Kaan
Jelert
Sanchez (cezalı)
Bardakçı
Nelsson/ Transfer
Metehan
Jakobs

Torreira (cezalı)
Berkan
Demirbay
Sara

Yunus
Barış
Mertens
Sallai / Transfer

Osimhen (cezalı)
Batshuayi
Morata

İlk maça

Muslera
Kaan
Bardakçı
Transfer
Torreira
Sara
Sallai/Transfer
Mertens
Yunus
Barış
Morata

Tarzı 3-5-2 ile çıkmak lazım.

Torreira karşısında 1.65 üstü ortasaha gördü mü orayı burayı dağıtıyor. Avrupadaki en iyi maçlarından birini karşısında Kimmich’leyken oynadı. İlk olarak ortasaha gerekiyor bu takıma bu Torreira böyle giderse ligi de veririz.

Bi kac hafta önce totenhame dayak atarak favori takimlarin arasindan ilk elenecek takimlarin arasina girdik. Nerden nereye. Bunu anacak biz becerebiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt