Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.758
- 66.835
- 5.003
Boş boş şutlarla kasılmış bir istatistik. Sahada oynanan şey kötü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boş boş şutlarla kasılmış bir istatistik. Sahada oynanan şey kötü
Elmalının ikili mücadele ve top kapma istatistikleri Jakobs'dan iyiydi diye hatırlıyorum sakatlık sorunu yok, temposu var tek sorunu kazma ama bizim takımda öyle o yüzden çok fark etmez.Yedek sol bek değil as sol bek lazım artık
Elmalı bile gelse banko oynar bu takımda
Tek mutluluk şu an o zaten. Topçular geliyor ama oynatabilen yokartık transfer taraftarı olmaya karar verdım
Sermaye artırımı parasını alıp bankalar birliği borcunun yaklaşık yarısı için yatırmadılar mı zaten. Transferle alakasını çözemedimBorsadan gelecek olan para
aptalca maptalca - organzasyon böyle diyorBu arada cidden aptalca kural
Sallıyor işte bence, zaten o para ellenmeyecek diyorlardı, paramız var diyorlardıSermaye artırımı parasını alıp bankalar birliği borcunun yaklaşık yarısı için yatırmadılar mı zaten. Transferle alakasını çözemedim
Tamam be arkadaş sensin sen farkettin.Osimen hain gol atmamak için saklanıyor.Papağan gibi osimen aşağı osimen yukarı.osimhen her ortada stoperin arkasına saklanıyor
bunu simdi ben farkettim
3 5 hafta sonra söylemeye baslarsınız
Osimhen bile Icardi'yi özlüyorum diye biz ne yapalım be kardeşim adam gittiğinden beri penaltı hariç gol atamıyoruz gibi geliyor zaten Icardi özleminden ciğerimiz soldu.
Okan'a walker'i alsak sezon sonu emekliliğini açıklardı herhaldemorata gelıyor karşılayak
kabus mu basıyorsun yavYatin beyler, fazla futbol beyin yorar. Saglikli degil.
Simdiden iyi geceler.
Ekli dosyayı görüntüle 277289
Icardi'nin tek ayağı bile yeter hatta koltuk değnekleriyle gelsin kafası yeter bugün o halde 1 golü olurdu.Icardi'nin geri dönemeyeceğini kabullenmemiz lazım. Zaten fiziksel olarak bitmek üzereydi. Bundan sonra saha içi katkısı olacağını düşünmüyorum.
24e giremezdik o fikstürlerdeaptalca maptalca - organzasyon böyle diyor
hollanda takımları gelmemiş.
fistür ve oynadığımız maçlardan şikayet etme hakkı yok hocanın. fener bjk nin fikstürünü oynasak tamamen darmadağındık şu an demekki.
şu son 1 ay24e giremezdik o fikstürlerde
Berkanin sol.bek oynaması torreranın pivat santrfor oynaması gibi birsey.Ben hayatında berkan kadar ağır tekniği ve oyun görüşü olmahan bir Galatasaray topçusu izlemedim bu takımda.ki bu 4. SezonuHele o ikinci gol varya. Tamamen koparyo kopardi takimi.
Barış mecbur oynayacak. Jelert'te oynar bence hatta Salkağ'de ligde sırıtmaz.Yav şu admlarla kanat bek mi oynanır.
Kafayı yemelik bak.