Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yatin beyler, fazla futbol beyin yorar. Saglikli degil.

Simdiden iyi geceler.

1738279600686.webp

Yedek sol bek değil as sol bek lazım artık
Elmalı bile gelse banko oynar bu takımda
Elmalının ikili mücadele ve top kapma istatistikleri Jakobs'dan iyiydi diye hatırlıyorum sakatlık sorunu yok, temposu var tek sorunu kazma ama bizim takımda öyle o yüzden çok fark etmez.

Bu arada cidden aptalca kural
aptalca maptalca - organzasyon böyle diyor

hollanda takımları gelmemiş.

fistür ve oynadığımız maçlardan şikayet etme hakkı yok hocanın. fener bjk nin fikstürünü oynasak tamamen darmadağındık şu an demekki.

Osimhen bile Icardi'yi özlüyorum diye biz ne yapalım be kardeşim adam gittiğinden beri penaltı hariç gol atamıyoruz gibi geliyor zaten Icardi özleminden ciğerimiz soldu.

Icardi'nin geri dönemeyeceğini kabullenmemiz lazım. Zaten fiziksel olarak bitmek üzereydi. Bundan sonra saha içi katkısı olacağını düşünmüyorum.

Rigas
Kiev
Malmö
Alkmaar
Ajax

Şunların maaş bütçesi ne acaba
Biri çıkarsın bakalım

aptalca maptalca - organzasyon böyle diyor

hollanda takımları gelmemiş.

fistür ve oynadığımız maçlardan şikayet etme hakkı yok hocanın. fener bjk nin fikstürünü oynasak tamamen darmadağındık şu an demekki.
24e giremezdik o fikstürlerde

İlk 11'in bu kadar yıldız ağırlıklı olmayıp yedek kulübesiyle dengeli olup giren-çıkan dengesi olsa daha sağlıklı olurdu bugün ilk 11 ile kenar arasında 3-4 gömlek fark var.

Bir takımda girenlerden sonra IQ ve fiziksel kalite düşer mi düşüyor insan en azından idare edebilmeli.

Avrupa için transfer yapmaya gerek kalmadı.

Lig kadrosu da kötü zaten.

Stoper
Sağ bek
Sol bek
Sol kanat
Orta Saha
Morata

En az 5’i şart

24e giremezdik o fikstürlerde
şu son 1 ay

icardisiz takımda hocayı saha içinde kurtaracak lider olmaması ve panik modda olması - icardi varken şanslı fisktürü kullanıp mevcut hale geldiğimizin kanıtı.

2 maç var eyv dediğim fener deplasmanı ve tottenham.

kalanı tamamen içerideki fikstürün iyi olması - kaldı ki ordada 3-3 paşa eyüp falan var.

Morata için halen 15-16 m euro opsiyon olacağını söylüyor. Longo bey zaten olan olmuş gönder gelsin daha ne olacak ki...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt