Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önümüzdeki 1 ay ya şampiyon oluruz ya rezil oluruz ortası yok.

3/3 yaparsak 9 puan fark(ikili averajdan dolayı 10 puan) olacak.

Diğer türlü kaos içine gömülür fenere içerde kaybedersek sezonu çöpe atma ihtimalimiz %51 olur.

Olan oldu yapacak bişey bu aşamada hoca falan gönderilmez eleştiriler yapılacak tabikide ben Okan hocayı seviyorum ve güveniyorum ama yanlışları çok umuyorum bu sefer hatalardan ders çıkarmıştır bence kendiside üçlüye dönmek istiyor icardinij sakatlığı planını bozdu adamın batsla falan. Üçlü olmaz herif kağnı gibi morata ve Pablovic olursa mutlaka dönecek zaten bu barisz belli kendiside memnun değil
3lüye mertensle dönebilirdi batsuayi şart degildi

Hadi moratayi aldik. Savunma isi ne olacak? Bek veya stoper. Savunmadan daha önemlisi kesici orta saha.

Morata geldikten sonra yarasanın bir vasfı kalmıyor. Direkt bu adamdan kurtulmak gerekiyor.

Maçın sonunda sadece dripling yapabilen 22 yaşında 1 milyonluk herif olsa 4-5 maç söker aldırır o tip adam zaten.

Bats denilen adam için defter kapanmış olmalı.
Şu durumda tek alternatif forvetken ve formaya bu kadar yakınken o topu yemeyen hiç bir herifin bu takımda yeri yok. Olmamalı.

Asları ayırıyorum çok hırpaladık ancak yedek olan futbolcu şunları yapıyorsa sorun

Hadi moratayi aldik. Savunma isi ne olacak? Bek veya stoper. Savunmadan daha önemlisi kesici orta saha.
Fener sağ bek aldı üstüne Diouf filan kovalıyor adamlar 3'lü sistemde 2 tane kanat bekini çözüyor bizde bek namına tık yok bu kadar yavaşlığı anlamakta güçlük çekiyorum.

0-0'da başlarda çok iyi oynamadığımız için, tam biraz oynamaya başlamışken de 1-0 geriye düştüğümüz için pek inanamadık ama 1-0 öne geçen veya 1-1 yakalayan taraf olsak o inanç da kısmen gelebilirdi bence. Gümbür gümbür olmasa da inanırdık sanki. Maçın kırılma anlarının hep terse gitmesi yarattı o inançsızlığı bence...
Bence o inançsızlığın sebebi bizim haftalardır iyi bir oyunumuz yok. Skor olarak geriye düşünce yüklenince istatistiklerin yükseliyor ama ortada gol atarız dediğimiz bir oyun yok 4 lüye döndüğümüzden beridir. Tottenham maçında her an gol atabiliriz güvenini veriyordu takım

Morata geldikten sonra yarasanın bir vasfı kalmıyor. Direkt bu adamdan kurtulmak gerekiyor.

Maçın sonunda sadece dripling yapabilen 22 yaşında 1 milyonluk herif olsa 4-5 maç söker aldırır o tip adam zaten.

Bats denilen adam için defter kapanmış olmalı.
Şu durumda tek alternatif forvetken ve formaya bu kadar yakınken o topu yemeyen hiç bir herifin bu takımda yeri yok. Olmamalı.

Asları ayırıyorum çok hırpaladık ancak yedek olan futbolcu şunları yapıyorsa sorun
Teklif yapılmış kabul edilmemiş tansel söylemişti galiba

Ayriyetten hakkaten bak takım bu gün sahada kötü değildi iyiydi ajaxtan bireysel oyuncu yetersizliğinden verdik maçı yunus bir süre oynamasın mümkünse Torreira da 4 lü sistemin orta sahası değil üçlüye dönünce oda toparladı kendini ama yunus hakkaten mental olarak bitmiş ya sözleşmeyi verin yada satın bu adamı

Fener sağ bek aldı üstüne Diouf filan kovalıyor adamlar 3'lü sistemde 2 tane kanat bekini çözüyor bizde bek namına tık yok bu kadar yavaşlığı anlamakta güçlük çekiyorum.

profesyonal ekip yokki

Alo gardi sunu coz bunu coz

gardi garibim kovaliyor ikna ediyor

isin finaline ahlatci ve simitci gidiyor

PR icin

Bu takım şampiyonluk yarışında olmak istiyosa Lemina veya başka iyi 1 orta saha almak zorunda.Sağ bekte aynı şekilde alınmak zorunda.Şampiyonluk yarışında rüzgar bizim arkamızdaydı Fb'ye geçti..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt