- 1 Mayıs 2018
- 57.835
- 48.611
- 3.873
Gelmez. Adam Milan'dan ayrılmak istemiyor. Bijol'a bak sen o gelebilir.
Milan satmak istiyor
Hocasi begenmiyor
Nasil kalacak ki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelmez. Adam Milan'dan ayrılmak istemiyor. Bijol'a bak sen o gelebilir.
Okan buruk hatalarından ders alacak konuşmalarından ve morata hamlesinden belli aslında transfer dönemi başından beri 9 buçuk veya 9 numara stoper istemesinden baktığımız beklerin kanat bek olmasından belli üçlü oynatmak istediğiBence son maçlara göre daha iyi oynadık
3lüye mertensle dönebilirdi batsuayi şart degildiOlan oldu yapacak bişey bu aşamada hoca falan gönderilmez eleştiriler yapılacak tabikide ben Okan hocayı seviyorum ve güveniyorum ama yanlışları çok umuyorum bu sefer hatalardan ders çıkarmıştır bence kendiside üçlüye dönmek istiyor icardinij sakatlığı planını bozdu adamın batsla falan. Üçlü olmaz herif kağnı gibi morata ve Pablovic olursa mutlaka dönecek zaten bu barisz belli kendiside memnun değil
Abi mertensin beyin yerinde ama ayaklar bitmiş kondisyon bitmiş3lüye mertensle dönebilirdi batsuayi şart degildi
15 çok
7-8 olsa iyiydi
Diğer turda Tottenham gelmez umarım![]()
Fener sağ bek aldı üstüne Diouf filan kovalıyor adamlar 3'lü sistemde 2 tane kanat bekini çözüyor bizde bek namına tık yok bu kadar yavaşlığı anlamakta güçlük çekiyorum.Hadi moratayi aldik. Savunma isi ne olacak? Bek veya stoper. Savunmadan daha önemlisi kesici orta saha.
Bence o inançsızlığın sebebi bizim haftalardır iyi bir oyunumuz yok. Skor olarak geriye düşünce yüklenince istatistiklerin yükseliyor ama ortada gol atarız dediğimiz bir oyun yok 4 lüye döndüğümüzden beridir. Tottenham maçında her an gol atabiliriz güvenini veriyordu takım0-0'da başlarda çok iyi oynamadığımız için, tam biraz oynamaya başlamışken de 1-0 geriye düştüğümüz için pek inanamadık ama 1-0 öne geçen veya 1-1 yakalayan taraf olsak o inanç da kısmen gelebilirdi bence. Gümbür gümbür olmasa da inanırdık sanki. Maçın kırılma anlarının hep terse gitmesi yarattı o inançsızlığı bence...
Teklif yapılmış kabul edilmemiş tansel söylemişti galibaMorata geldikten sonra yarasanın bir vasfı kalmıyor. Direkt bu adamdan kurtulmak gerekiyor.
Maçın sonunda sadece dripling yapabilen 22 yaşında 1 milyonluk herif olsa 4-5 maç söker aldırır o tip adam zaten.
Bats denilen adam için defter kapanmış olmalı.
Şu durumda tek alternatif forvetken ve formaya bu kadar yakınken o topu yemeyen hiç bir herifin bu takımda yeri yok. Olmamalı.
Asları ayırıyorum çok hırpaladık ancak yedek olan futbolcu şunları yapıyorsa sorun
Fener sağ bek aldı üstüne Diouf filan kovalıyor adamlar 3'lü sistemde 2 tane kanat bekini çözüyor bizde bek namına tık yok bu kadar yavaşlığı anlamakta güçlük çekiyorum.
Zeki Çelik ve Elmalı'yı bile alamazlarFener sağ bek aldı üstüne Diouf filan kovalıyor adamlar 3'lü sistemde 2 tane kanat bekini çözüyor bizde bek namına tık yok bu kadar yavaşlığı anlamakta güçlük çekiyorum.
Ben WhiteBu Brighton’dan bir takıma gidip başarılı olan topçular var mı