Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stoper lazım
İki kanata da çift yönlü kanat bek/kanat tarzı adam lazım
Ortaya adam lazım 6/8 ama 6 ağırlıklı
Mertens ile rotasyona girecek adam lazım 10 numara, bağlantı yapabilen preste etkin
Santrfor lazım

Lazımoğlu lazım

Nasıl edeceğiz

İdeal senaryoda kaleci ve bir stoper ve bir bek daha bile lazım
Morata işine ne diyorsun

Yedekte kim varsa kusturdu hoca, bu bir tesaduf olamaz.
O konuda hataları var doğru.
Şu an Oynadığımız kepaze oyun bütün oyuncuların performansını olumsuz anlamda inanılmaz etkiliyor.
Bast transferi tamamen show transferi.Sırf karşı taraftan aldık bak hava transferi.
O zaman ki batsla şimdiki bast arasındada
Çok fazla fark olduğunu düşünmüyorum.

Ben hocanın gitmemesi taraftarıyım öyle yada böyle başarılı oldu en ufka şeyde gönder yerine ne geleceği belli değil velevki iyi hoca geldi başarız oldu tekrar gönder tekrarlara düşmeye gerek yok istikrar önemli tabikide inişler çıkışlar olacak hangi takım her sene muazzamı oynuyor ya

Üclü oynayacaksak eger bize de kanat bek lazim

Madem bütcemiz var diouf transferine girmek lazim

Şu fikstürden 14p çıkarıp 8'e attılar kendilerini çünkü bir yerlerde mal gibi puan bırakan takımlar vardı. Sen Malmö'den 90. dakika gol yerken adamlar kılçıksız çıkmış, 2 mağlubiyet 2 beraberlik almalarına rağmen yeteri kadar averaj yapıp 8. olmayı başarmış.

Hadi Rigas kaza, Malmö kaza, evinde sıfır puanlı takıma iki kez iki farkla öne geçip puan vermek... Açıklanır değil ya.

Screenshot_1.webp

Savunma yapmayi hiç bilmiyoruz bizim kurduğumuz baskıyı ajax kursa 5-6 lık olurduk onların her gelmedi sıkıntı oldu.

Beklerimiz yok ve savunmada sorunlarımız var ama bunlar Avrupa için yetersizlikler. Hücumdaki sorun daha büyük. Mertens, Yunus ve Barış tükenmek üzere. Ligde beksiz şampiyon olabiliriz ama hücum olmadan şampiyon olamayız.

Ben hocanın gitmemesi taraftarıyım öyle yada böyle başarılı oldu en ufka şeyde gönder yerine ne geleceği belli değil velevki iyi hoca geldi başarız oldu tekrar gönder tekrarlara düşmeye gerek yok istikrar önemli tabikide inişler çıkışlar olacak hangi takım her sene muazzamı oynuyor ya
İstikrar için devamlılık şart ama transfer konusunda kimler yapıyorsa elini ayağını çekmeli profesyonel bir yapı kurulmalı.

Yav okan burugun yetersizlikleri ve yeteneksizliklerini kabul edince kızmıyorsunuz bi yerden sonra.sampiyon olup yollamak lazim.avrupali,oyuncudan fayda sağlayan genç bi gerets bulsunlar

Hala iyi kadrom var diyo

Nedesin abi çıkıp kadrodaki oyuncuların yarısı çöp rezil herifler utanmalarıda yok mu desin hiç mi yönetici pozisyonunda olmadınız idareci olmadınız sezonun ortasında takımı komple mi kaybetsin adam

Bence o inançsızlığın sebebi bizim haftalardır iyi bir oyunumuz yok. Skor olarak geriye düşünce yüklenince istatistiklerin yükseliyor ama ortada gol atarız dediğimiz bir oyun yok 4 lüye döndüğümüzden beridir. Tottenham maçında her an gol atabiliriz güvenini veriyordu takım

O oyun bir süredir yoktu doğru da, bugün Ajax'ın düşük tempolu, rölanti oyununun da izin vermesiyle de olsa biraz vardı bence. Yeterli mi yetersiz ama sanki azıcık toparlanma var gibi geldi bana. Özellikle Barış son maçlara göre daha iyiydi bence bir pozisyonu biraz kolay harcasa da. Sara'nın dönüşünün olumlu katkısı da çok hissedildi. Torreira da bence son maçlarına göre yarım tık silkindi. Kötü beklere rağmen yani çok az da olsa ilerleme gördüm ben bugün. Yunus hala kötüydü, Osimhen karşısında Süper Lig stoperleri olmayınca o saçma sapan geriden gelip topu kazanmalarını yapamadı. Davinson'daki düşüş sürüyor. Muslera en azından daha konsantre göründü.

İstikrar için devamlılık şart ama transfer konusunda kimler yapıyorsa elini ayağını çekmeli profesyonel bir yapı kurulmalı.
Kesinlikle bunda hem fikirim abi transfer işinde sağlam bir ekip şart bak gerçekten hoca iyi niyetli bu adam kaybedilmemeli uzun yıllar sonra iyi kötü ilk defa böyle bir ivme yakaladık tekrardan torrentler prandelliler tudorlarla mı uğraşalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt