Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.137
- 22.855
- 1.433
Rotasyona oyuncu da alırım oynatacak hocayı da diyecek bir başkan lazımbizde rotasyon olayı yok
ahmetcan gelırse ya futbolu unutur ya o oynar apo futbolu unutur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rotasyona oyuncu da alırım oynatacak hocayı da diyecek bir başkan lazımbizde rotasyon olayı yok
ahmetcan gelırse ya futbolu unutur ya o oynar apo futbolu unutur
Önemli maclarda sicis. Kopenhagen, mener, young boys, kiev, ajax. Bu takimin mental sorunu oldugu kesin.evımızde 10 kisi fbye yenildigimizde tüm ekibi kovun demıstım
hala aynı fikirdeyim
o ekipten kim kaldıysa sene sonu gonderilip yerlerine adam alınmalı
Bence yine postalanmazDiouf işi olursa direk kargoluyorlar olmazsa herhalde kalır.
Bu ne diyo yav.subata geldik zaten haberler çıkar ardı ardina
Zorunlu olur da maçtan önce çıkan 10 milyon olan haber doğrudur diye düşünüyorum.Zorunlu kılarlar diye düşünüyorum. Herkes biz değil
Bende olumluyum ama üstüne 1 sağ sol iyi kanat bek stoper ve orta saha 6 şart bir onceki postuna imza atarımolumluyum
tek sorun şu ki bonservis €8-10m arası olur
herifin sözleşme 2028'e kadar, bir yıl opsiyon €4.5m net maaşı var
biz €6m + bonus maaş, 3.5+1 sözleşme veririz
32 yaşında bir oyuncu için çok
Fakat Osimhen ile iyi ikili olur. Profesyonel, fiziği yerinde, futbolu bilen, bağlantı oyununda iyi çalışkan bir oyuncu almış oluruz
Kendini çabuk salmazsa çok işimize yarar. Icardi'nin sakatlığından nasıl döneceğine göre onunla da iyi oynar bence
Olur olmaz adamlara prim yaptırıyoruz
Usta sen hangisini düşünüyorsan olumsuzunu düşünüyorum ben deZorunlu olur da maçtan önce çıkan 10 milyon olan haber doğrudur diye düşünüyorum.
Aslında değer tüm parayı ona gömelim.Dioufu biz de zorlamalıyız. Sol kanatı komple kapatır o çocuk
Rashford altın vuruş olabilirBende olumluyum ama üstüne 1 sağ sol iyi kanat bek stoper ve orta saha 6 şart bir onceki postuna imza atarım