Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.137
- 22.855
- 1.433
@Hakan Motz çabuk ritim kaçıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olur olmaz adamlara prim yaptırıyoruz
Şu Allah'ın cezası transferleri yapıp KAP'a açıklayıp geçsinler artık. Yaşattıkları rezilliklerden milyonlarca kilometre yol çıkar
Çağo iyidir genel kelime oyunu yapar sır verir.Bu ne la
Nelsson u satmamakta lazim aslinda kullanilabilir gayet ama herifleri kusturen biri basimizda oldugu için rennes e satmaliyiz derim o zaman kanks yav.@Naci Liboş Rennes stoper transferi banko yapacak kanks yavNelsson'u alamazlarsa Fb'nin stoperini rahatlıkla alırlar ama öncelikleri Nelsson..
Tamam.Usta sen hangisini düşünüyorsan olumsuzunu düşünüyorum ben de
Çagoyu taniyom iyi duyumcudur da ne demis burada yani onu anlamadimÇağo iyidir genel kelime oyunu yapar sır verir.

Başkan: ETBende olumluyum ama üstüne 1 sağ sol iyi kanat bek stoper ve orta saha 6 şart bir onceki postuna imza atarım
Iyide ne siri verdi burda simdi.Çağo iyidir genel kelime oyunu yapar sır verir.
Ne bileyim ki kafam almıyor bu saatteÇagoyu taniyom iyi duyumcudur da ne demis burada yani onu anlamadim![]()
Okan hocadaki tek eksiklik bence hiç otoriter olmaması. Oyuncu değişikliği konusunda bile bazı oyunculardan çekiniyor. Geç değişiklikler de genelde o yüzdenArda seneye Avrupa'ya gidecek deniyor. Bence bu önemli Okan hoca da eksik olan bu o da bir Avrupa yapmış olsaydı yaptığı bazı hataları yapmazdı.
Bayadır yazmıyordu
düzgün oynarsak hücumda oynayabilirBu arada 3-4-1-2 de yeni alınmış ahmed kutucu da boşa düşmüş oldu
Oraya bi -6m euro daha yazmanızı rica ediyorum
İtalyan basınına göre Morata için satın alma opsiyonu 15 milyon euro. Osimhen'in bonservisi alınmayacak.Morata burda iş yaparsa ki Bence de iş yapma ihtimali fazla bonservisi alınır..