Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.310
- 91.217
- 5.093
Pavlovic kesin olarak iptal mi? Öyleyse Galatasaray'lılığımı askıya alacağım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takımda oyuncu transferinde Scout tarzı oyuncu alınmıyo Batuhan'ım.Takım böyle yönetiliyosa ben de izlediğim Maçlar'dan keyif almaya bakıyom artık Batuhan'ım yavMuradim sezon sonu 33 yasina girecek adamin bonservisini almak ahmaklikdir, isterse 30 gol atsin
naber omicronPavlovic kesin olarak iptal mi? Öyleyse Galatasaray'lılığımı askıya alacağım.
Takımda oyuncu transferinde Scout tarzı oyuncu alınmıyo Batuhan'ım.Takım böyle yönetiliyosa ben de izlediğim Maçlar'dan keyif almaya bakıyom artık Batuhan'ım yav![]()
Tadlar kaçık. Tekila içmem lazım.naber omicron
Tadlar kaçık. Tekila içmem lazım.
Morata'nın yanında 2 oyuncu daha alınır.1 stoper 1 de sağ bek ve orta saha oynayan 1'i alınır.Menajer önerileriyle ilerliyolarmuradim kac trans yapariz
kime aliriz
morata 1
baska?
Morata'nın yanında 2 oyuncu daha alınır.1 stoper 1 de sağ bek ve orta saha oynayan 1'i alınır.Menajer önerileriyle ilerliyolar![]()
Afiedsaraptayim cila olarak 2 volim var
anca yeter
Hiç denemedim. Ben tekilacıyım.volimle aran nasil
Hiç denemedim. Ben tekilacıyım.
Direkt olarak morata +3 desene olumMorata'nın yanında 2 oyuncu daha alınır.1 stoper 1 de sağ bek ve orta saha oynayan 1'i alınır.Menajer önerileriyle ilerliyolar![]()
Meyve aromalı olmuyor muydu o yav?uc tane icince maymun oluyon
saka deil
Uyku tutmadı mı Naci'm? Tanrı bu avarellerin boyunu posunu ters düz etsin.Direkt olarak morata +3 desene olum![]()
Meyve aromalı olmuyor muydu o yav?
Batshuayi adlı herifin özelllikleUyku tutmadı mı Naci'm? Tanrı bu avarellerin boyunu posunu ters düz etsin.