Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün bana çok koydu mu koymadı çünkü Kaan sağ bek, Berkan sol bek, kalede de formsuz Muslera varken kendimi mağlubiyete hazırlamıştım maçtan sonrada öyle aşırı bir sinir hali oluşmadı.

Kiev maçından öncede tamamen lige konsantre olunmalı demiştim hatta Antep galibiyeti > Ajax galibiyeti

Rize ve fener galibiyeti > Alkmaar galibiyeti
Antep 3 tane sallar bu Galatasaray’a

ahlatçıbaşı ve simitçi reyiz dönün geri biz sizden razıyız, çok uğraştınız ama olmadı alamadınız kimseyi napalım

Morettonun pavlovic konusunda bilgisi yok bence,gelip gelmemesindem ziyade

Bişey diyeceğim yav geçen sene uefa maçında ırzımıza geçen stoperi adamlar 10 milyona aldı.
2 senedir adam arayıp şimdi de 20 milyonlara çıkmışız.
Abi bu hangi aptallığın ürünü biri anlatsın

Realiteye bakınca 6 puan farkla lider ve ikili averajda avantaja sahip bir takım var.

Şu anki hissiyat ise sanki lig bitti önümüze bakalım moduna girmiş olduk.

Bize şu saçmalığı yaşatanların sezon bitiminde derhal gitmesi lazım, toplu histeri krizine soktular resmen tüm camiayı.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barisi ve jelerti kanat beki yapip ajax maçına 3 lu cikacak kadar düşüncesi olmayan bi hoca ile hayal kurulmaz avrupada.hazırci bi adam,eldeki ile bisey çıkartmaya gönlü yok.jelert malmo macinda verdi cevabı ama olmayacak.yusuf dün kornerde asist yaptı ama kiralanması en dogrusu şu an eyupe

S
Heriflerin kalede 43 yaşında herif var sağa sola atlıyor hareketli falan.
Bizdeki de 37 yaşında utanmasa topuzlu el değneği isteyip kale direkleri arasına elektrikli sandalyeyle gidecek.
Suc Okan da. Koy yedek kaleciyi. Sozlesme yaparken hep 11 garantisi mi verdin? Ayni zamanda, Dondur Icardinin sozlesmeyi, uefa ya 4 kisi bildir.

Avrupa işi bitti zaten o yüzden etmedikleri gibi yine acele etmezler son güne kadar lige adam doldurmaya çalışacak bu vizyonsuzlar.
Osimhen - Toreira - Sanchez ağır aksak giden takımın omurgası yok zaten ilk maçta elenir bu takım.
Antepe puan birakirsak göruruz son gunu

5 oyuncu gerçek ise
Ziyech gitti
Yusuf'u Belçika'ya
Nelson galiba Italya
Bats belki Fransa filan
Jelert ?
Böyle olursa 4 oyuncu

Bizimkiler biliyor mudur? Bilseler 1 - 2 oyuncuyu erkenden gönderip Ocak 15 gibi yeni isimleri alırlardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt