Gökhan Sarıca
Aslan Üye
- 15 Ağustos 2019
- 9.651
- 6.673
- 718
stopere 20+ basıp da beklere devşirme adam koyarız bizden bu beklenir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Antep 3 tane sallar bu Galatasaray’aBugün bana çok koydu mu koymadı çünkü Kaan sağ bek, Berkan sol bek, kalede de formsuz Muslera varken kendimi mağlubiyete hazırlamıştım maçtan sonrada öyle aşırı bir sinir hali oluşmadı.
Kiev maçından öncede tamamen lige konsantre olunmalı demiştim hatta Antep galibiyeti > Ajax galibiyeti
Rize ve fener galibiyeti > Alkmaar galibiyeti
Suc Okan da. Koy yedek kaleciyi. Sozlesme yaparken hep 11 garantisi mi verdin? Ayni zamanda, Dondur Icardinin sozlesmeyi, uefa ya 4 kisi bildir.Heriflerin kalede 43 yaşında herif var sağa sola atlıyor hareketli falan.
Bizdeki de 37 yaşında utanmasa topuzlu el değneği isteyip kale direkleri arasına elektrikli sandalyeyle gidecek.
Antepe puan birakirsak göruruz son gunuAvrupa işi bitti zaten o yüzden etmedikleri gibi yine acele etmezler son güne kadar lige adam doldurmaya çalışacak bu vizyonsuzlar.
Osimhen - Toreira - Sanchez ağır aksak giden takımın omurgası yok zaten ilk maçta elenir bu takım.