Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu herkes gotunden bir seyler sıkıyor.Madem sonradan öğrendin o zaman çıkıp resmi siteden yalanlamak zorundasın
Ertelene ertelene en sonunda uçuş iptal olur bu gidişle!!!Duymcusu,ucakcisi hepsi aleyhimize çalişıyor.Ben gideyim bi dışarı totem için.Herseyimiz totemle zaten,ne yönetim var başımızda ne hoca
Neyi yalanlayacaklar? Gorusme oldugu dogru ki.Madem sonradan öğrendin o zaman çıkıp resmi siteden yalanlamak zorundasın
O zaman alma bir değilsen. Ama morata istiyorsan bu parayı vereceksin. Git başka batsuayi al bedavaya.Milan ile biz bir miyiz ? 5 ay önce Milan 13 verdi diye gidip de 32 yaşında geri dönüşü olmayan oyuncuya bonservis ödemenin hiç bir mantığı yok. O parayla Brezilya'dan Arjantin'den cillop gibi adamlar bulursun. Bir Romulo 2 milyon euro. Borçları sıfırlıyoruz, bankalar birliğinden çıkıyoruz her şey çok güzel ama transfere gelince sil baştan aynı hatalara devam. Elinde 31 yaşında 3,5 milyon euro maaş verdiğin Bats var, 32 yaşında sakatlık sorunu bir Icardi var, kiralık Osi seneye olmayınca 3 tane veteran forvetin olacak. Maliyeti uygun olsa bonservis ödemiyor olsan al. Biz sene başında 13 milyon euroya almış olsaydık Morata'yı Milan gibi elimizden çıkarmak isteseydik hangi kulüp gelip de 10 milyon euro zorunlu satın alma ile kiralamak isterdi ?
Zaten o diyorlardı X'de ama bencede öyle.Morata transferini Gardi halletmiştir bunlar da uçakta O'nu alıp fotoğraf çekip reklamlarını yaptırmaya gidiyolar işte yav![]()
Görüşme sonradan olmuş ondan yazdım. Şu romano fblisi bitmek üzere diyerek fiyatları manipole ediyorNeyi yalanlayacaklar? Gorusme oldugu dogru ki.
Ne alakafb' ye hayırlı olsun
O yalan ya Seten'e mi inaniyorsun?Görüşme sonradan olmuş ondan yazdım. Şu romano fblisi bitmek üzere diyerek fiyatları manipole ediyor