Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pedula ve matteo bence pavlovicte bilgi sahibi değiller,ben pavlovic gelsin istediğimden de yaziyorum boyle ama milan satmak istiyo pavlovici
Pavlovic gelmez. Milan ile anlaşmada sıkıntı yok oyuncu TR'yi istemiyor bir çok defa kalmak istediğini söyledi zaten. Benim tepkim Morata haberineydi orada zaten Morata için en güvenilir İtalyan kaynakları oyuncu ve kulüple anlaşma tamam artık Milan'ın son yeşil ışığı bekleniyor diye haber girdi. Bu da aynısını yazmış.

Milan istediği forveti alir,bizim hemen sagbek ve ortasahayi çözmemiz lazim

Milan'ı bekle, onu bekle bunu bekle, yarın yağmur yağmazsa. Başlarım böyle işe.

Bi yandan okan hocaya da cok kızamıyorum,aha bu herif en kral terimci.herkes yönetime tepkili hocadan cok.forum hocaya daha çok tepkili twitterdan

Yav disasi gelsin işte okan hoca bırak artık istememeyi

Bi yandan okan hocaya da cok kızamıyorum,aha bu herif en kral terimci.herkes yönetime tepkili hocadan cok.forum hocaya daha çok tepkili twitterdan

ne alaka sen twitter okumuyorsun adam gibi herhalde burdaki eleştirinin 20 katı var mizah üzerinden D. T konusu yapmışlar Okan ve topçuları neler neler deniyor Musleraya ona buna biz burda o muhabbetleri yapsak millet kafayı yer.

ulan bu arada iki tane stoper beğendim bu dönem sadece ikisini de getiremiyorlar. (Pavlo ve Tuta)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt