Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_20250131_184523.webp
Kadronun kepazeliğine bak görünce gözüm kanadı

Bu kadro leş olmasına rağmen hurra saldırmadığı kompakt durduğu için avrupa liginde muhteşem bir sezon geçirdi,barcelona dahil herkesle çata çat oynadı

Şimdi los galacticos kadro var gelen geçenden şamar yiyoruz ve sorun transferde zannediliyo

Ekli dosyayı görüntüle 277345Kadronun kepazeliğine bak görünce gözüm kanadı

Bu kadro leş olmasına rağmen hurra saldırmadığı kompakt durduğu için avrupa liginde muhteşem bir sezon geçirdi,barcelona dahil herkesle çata çat oynadı

Şimdi los galacticos kadro var gelen geçenden şamar yiyoruz ve sorun transferde zannediliyo
Harbi şu kadroyla çeyrek finalin kapısından 1 golle döndük. Gruptan yenilgisiz lider çıktık.

Ekli dosyayı görüntüle 277345Kadronun kepazeliğine bak görünce gözüm kanadı

şimdi sana, bu kadro da ligde 13. oldu onu ne yapacağız diye soracağım.

yine okancı yapacaksın beni.

bvdortmund.com forumunda samedior nalbstein diye bir üyeleri beğenmiyormuş terzic'i. ondan getirmemişler :d
Bugüne kadar hiç zekaya saygı duyduğun oldu mu

Burda bir şey anlatıyoruz

Bi ara terzic gelsin diyodum normalde nuri kumarından sonra onu almaları lazım ama almamışlar niye almadılar bi kusuru mu var nedir ne değildir onu araştırmaya doğruyu bulmaya yanlışsam düzeltmeye çalışıyorum

BEN BİLİRİM DEMİYORUM

SİZİN GİBİ

Bugüne kadar hiç zekaya saygı duyduğun oldu mu

Burda bir şey anlatıyoruz

Bi ara terzic gelsin diyodum normalde nuri kumarından sonra onu almaları lazım ama almamışlar niye almadılar bi kusuru mu var nedir ne değildir onu araştırmaya doğruyu bulmaya yanlışsam düzeltmeye çalışıyorum

BEN BİLİRİM DEMİYORUM

SİZİN GİBİ
böyle yazacaksan geyik de yapmayak. :/

Dortmund şl finali oynatan terzici kovup nuri denen şişirmeyi getirdi

Şişirme olduğunu anladılar onu kovup kovacı getirmişler

Terzici niye geri getirmediler bundesligahan @Murat Saylak
Terzi'nin işi bitti artık onlarla. Daha kaç kez geri getirecekler ki? Dortmund yönetimi kolay harcanacak adamları alıyor. Geniş listede bile yoktu...

vasat transferler yolda beyler. yeni sallailar, sakat jakobslar, aurierler vs vs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt