Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.960
- 77.149
- 4.218
Umarım olur ama %50-50 rus ruleti gibi maç görüyorum.Antep maçında haneye 3 point yazarız bumutum.
bu hususta için rahat olmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umarım olur ama %50-50 rus ruleti gibi maç görüyorum.Antep maçında haneye 3 point yazarız bumutum.
bu hususta için rahat olmalı
Bize ne ula Dortmund'danDortmund şl finali oynatan terzici kovup nuri denen şişirmeyi getirdi
Şişirme olduğunu anladılar onu kovup kovacı getirmişler
Terzici niye geri getirmediler bundesligahan @Murat Saylak
Cok acil yonetimistifa tagı açıp panik transferleri yaptıralım
Harbi şu kadroyla çeyrek finalin kapısından 1 golle döndük. Gruptan yenilgisiz lider çıktık.Ekli dosyayı görüntüle 277345Kadronun kepazeliğine bak görünce gözüm kanadı
Bu kadro leş olmasına rağmen hurra saldırmadığı kompakt durduğu için avrupa liginde muhteşem bir sezon geçirdi,barcelona dahil herkesle çata çat oynadı
Şimdi los galacticos kadro var gelen geçenden şamar yiyoruz ve sorun transferde zannediliyo
şimdi sana, bu kadro da ligde 13. oldu onu ne yapacağız diye soracağım.Ekli dosyayı görüntüle 277345Kadronun kepazeliğine bak görünce gözüm kanadı
Bu kadro leş olmasına rağmen hurra saldırmadığı kompakt durduğu için avrupa liginde muhteşem bir sezon geçirdi,barcelona dahil herkesle çata çat oynadı
Şimdi los galacticos kadro var gelen geçenden şamar yiyoruz ve sorun transferde zannediliyo
Morata harici: Yusuf ozdemir,pavlovic(pavard),jackson,lemina(sangare),rashford (soule) gundemde
Bugüne kadar hiç zekaya saygı duyduğun oldu mubvdortmund.com forumunda samedior nalbstein diye bir üyeleri beğenmiyormuş terzic'i. ondan getirmemişler :d
böyle yazacaksan geyik de yapmayak. :/Bugüne kadar hiç zekaya saygı duyduğun oldu mu
Burda bir şey anlatıyoruz
Bi ara terzic gelsin diyodum normalde nuri kumarından sonra onu almaları lazım ama almamışlar niye almadılar bi kusuru mu var nedir ne değildir onu araştırmaya doğruyu bulmaya yanlışsam düzeltmeye çalışıyorum
BEN BİLİRİM DEMİYORUM
SİZİN GİBİ
Terzi'nin işi bitti artık onlarla. Daha kaç kez geri getirecekler ki? Dortmund yönetimi kolay harcanacak adamları alıyor. Geniş listede bile yoktu...Dortmund şl finali oynatan terzici kovup nuri denen şişirmeyi getirdi
Şişirme olduğunu anladılar onu kovup kovacı getirmişler
Terzici niye geri getirmediler bundesligahan @Murat Saylak
hahahah ben hatırlıyorum ya genç yıldız diye alt yapıya getirmişlerdiVolkan glatt kim lan ne zaman oynamış bizde ilk defa duydum.
futboldan anlamayan adamin futbol yoneticiliginde ne isi var. gelsin forumda takilsin.Adam futboldan anlamıyor ki. bekara kadın boşamak kolay derler ya, futbol cahilini de finale çıkmak kolay