Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.258
- 91.145
- 5.093
Kendisinden ümitli gibisin Cafer?30 ustu adam alinacaksa istikrarli, efendi, profesyonel sporcular olmasi gerek ALVARO MORATA gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendisinden ümitli gibisin Cafer?30 ustu adam alinacaksa istikrarli, efendi, profesyonel sporcular olmasi gerek ALVARO MORATA gibi
Ondan sonrası da Prandelli, Riekerink diye gidiyor. Bir bakmışsın Bjk gibi sürekli hoca değiştiriyoruz.Manciniii![]()
![]()
Sanki yapan ve yaptıran anlıyor da biz mi anlicazMorata alıyoruz, 3 lü oynamak için peki rashford'u niye alıyoruz? 4 lü mü oynayacağız.
Bu nasıl planlama biri bana anlatsın
Keyfimizin şöyle dönüşü tatları kaçırdı :Ulan dun hatay yemekleri ustune morata ile şöyleydim.ajax maci sonrasi intihar ettim @galatasarayEkli dosyayı görüntüle 277349

Parayı verirsen belki gelir ama gelmesin@Alper Altun
Oliver Boscagli bize gelir mi? Sene sonu kontratı bitiyor galiba
En temiziOndan sonrası da Prandelli, Riekerink diye gidiyor. Bir bakmışsın Bjk gibi sürekli hoca değiştiriyoruz.
Hocamızın da dediği gibi 12 kişi mi oynayacağız?Morata alıyoruz, 3 lü oynamak için peki rashford'u niye alıyoruz? 4 lü mü oynayacağız.
Bu nasıl planlama biri bana anlatsın