Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan dun hatay yemekleri ustune morata ile şöyleydim.ajax maci sonrasi intihar ettim @galatasaray
1000019195.gif

bu kadar rezil bir yönetim olamaz.

her 2 yıl arka arkaya başarıdan sonra biz hep böyle patlayacak mıyız ? tam ligin Bayern' i olma şansı ele geçiyor ve biz dön başa yine aynı şeyi yaşıyoruz

Çok laubali takılıyoruz hayırlısı bakalım en yakın rakibimizin 6 puan ve ev sahibi avantajımız var evet ama rakip eksiklerini doğru yada yanlış kapatmak için Ocak sonunda bitirdi biz hala sağ bek yok sol bek yok Morata peşindeyiz boş boş yöneticiler desen polyanna gibi takılıyorlar Antep maçında yenilsek kimse süpriz demez şu ortamda o zaman ne yapacağız çok merak ediyorum. Lafa gelince mangalda kül bırakmıyoruz ama dün gördük maç kurtarıcı hamle oyuncularımız Yusuf Jelert hangi yönetici bu kulübün bir kuruşunu yiyorsa yada getirileri ile caka satıyorsa haram zıkkım olsun

Sanki bilinmez bir güç siz bu son 2 sene sınırı aştınız azcık geri çekilin diye bunların kulaklarını çektide takımı bilinçli bir şekilde daha kötüye götürmeye uğraşıyorlarmış gibi. 6 puan o kadar büyük bir fırsatki 4 5 tane adam ile ligi şurada gerçekten bitirebilir akabinde rakibin olan iğneleride 3 4 yıllık kaosa sokabilirdin, inanılır gibi değil adam alamıyorlar yahu gerekirse son kurşun olarak varınızı yoğunuzu arsanızı malınızı basın 4 5 tane sağlam adam çekin, herifler zaten elde ne var ne yok ortaya koydular onlarında son şansları ali her türlü gidecek bakmayın maval okumasına ondan para saçıyor. Ali giderse bunlar komple bitecekler.

Morata alıyoruz, 3 lü oynamak için peki rashford'u niye alıyoruz? 4 lü mü oynayacağız.
Bu nasıl planlama biri bana anlatsın
Hocamızın da dediği gibi 12 kişi mi oynayacağız?

Dünkü listeye 3 isim yazdırma açıklamalarına ek olarak hocamız "futbol sahası çok büyük neden 12 kişi oynamıyoruz" diye düşünüyor olabilir.

12. adamı da forvete atarım. 5 gol atıp, 6 gol yerim. Yine hedef maçı kazanamam diyordur.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt