Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ocak ayı bitti

Tek transfer ; Ahmed Kutucu

1000116968.webp

Rashfordu çekebilirsek hakkaten üretkenliğimiz ve bitirme sorunumuz çözülür gibi sağ bek orta saha elzem stoperde lazım ancak olmuyorsa lig için idare ederiz yapacak bişey yok
Rashford frikik,şut kullanıyor ya.hiz var,teknik var.yillardir talisca ve aboubakar tarzi bi piyango vurmadı bize bjk gibi.icardi müthiş pahalı ,onu saymam.talisca benficanin gülerek gönderdiği bi gençti,kendini göstersin diye o zamanlar.rashford gelse kiralık yine ama zor

Böyle adamlar dediğin Morata mı rengo?
Morata elbette iyi oyuncu ona lafım yok ama bu maliyetlere ben istemem. İcardi efekti yapacak bir oyuncu da değil.

O yüzden böyle adamlara yani sonraki satışını yapamayacağımız adamlara artık para yedirmek istemiyorum.

Şu an öncelikli ihtiyaç da değil bana göre ve bahsedilen rakamlar çok korkunç.

çok sıkı transfer takipcisi bi adamım. şu son son günlerde bile, İstemsiz bi şekilde refleks olarak Eyüp maçını takip ederken buldum kendimi, teşekkürler yönetim.

sormadan soyleyeyim dedim
Gündemi takip etseydin transferin henüz neden gerçekleşmediğini bilirdin. Üstüne de 20 sayfa bu konu dışında başka bir şey konuşulmadı

Gelip de Morata ne zaman geliyor yazmak sana tam olarak ne kazandırıyor bilmiyorum

Rashford frikik,şut kullanıyor ya.hiz var,teknik var.yillardir talisca ve aboubakar tarzi bi piyango vurmadı bize bjk gibi.icardi müthiş pahalı ,onu saymam.talisca benficanin gülerek gönderdiği bi gençti,kendini göstersin diye o zamanlar.rashford gelse kiralık yine ama zor
Rashfors ne zaman Avrupa da transfer kapanırsa o zaman olur olursa osimhen gibi başka türlü imkanı yok ama manudan kesin ayrılıcak

Gündemi takip etseydin transferin henüz neden gerçekleşmediğini bilirdin. Üstüne de 20 sayfa bu konu dışında başka bir şey konuşulmadı

Gelip de Morata ne zaman geliyor yazmak sana tam olarak ne kazandırıyor bilmiyorum
konuyu degistirme simdi.
son donemde attigin mesajlar pek komik degil.
depresyonda misin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt