- 16 Haziran 2010
- 203.882
- 155.892
- 6.838
Ocak ayı bitti
Tek transfer ; Ahmed Kutucu
Tek transfer ; Ahmed Kutucu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rashford frikik,şut kullanıyor ya.hiz var,teknik var.yillardir talisca ve aboubakar tarzi bi piyango vurmadı bize bjk gibi.icardi müthiş pahalı ,onu saymam.talisca benficanin gülerek gönderdiği bi gençti,kendini göstersin diye o zamanlar.rashford gelse kiralık yine ama zorRashfordu çekebilirsek hakkaten üretkenliğimiz ve bitirme sorunumuz çözülür gibi sağ bek orta saha elzem stoperde lazım ancak olmuyorsa lig için idare ederiz yapacak bişey yok
Morata elbette iyi oyuncu ona lafım yok ama bu maliyetlere ben istemem. İcardi efekti yapacak bir oyuncu da değil.Böyle adamlar dediğin Morata mı rengo?
Bir halt olmaz dediğin adam önce Fransa sonra EPL yaptı, gayet de iyidi.sakat oyuncuları seviyoruz nasıl olsa
Aynen. Bide 4lu oynarken kanat beki angelino hatasi yetmiyormus gibi gidip ondan sonra tekrar kanat bek aldikBizde sistem bile yok rdash
Cok dogru. Biz aslinda sistem takimindan kimseyi almamaliyiz. Cunku biz sistem takimi degilizdogru sistemde jelert bile iyi topcuydu
cop sistem oyuncularindan uzak durmak lazim
Gündemi takip etseydin transferin henüz neden gerçekleşmediğini bilirdin. Üstüne de 20 sayfa bu konu dışında başka bir şey konuşulmadısormadan soyleyeyim dedim
Yavv aga koymayın şunların fotosunu ikide bir şuraya.
Doğru diyorsun da biz morata'yı alamadık henüzSadece merakimdan soruyorum, moratayi biz degil de febe 10 alsa burdaki tepkiler nasil olurdu acaba?
Cunku febe kimi alsa bi övmeler yaglayip balla malar oluyorm biz yapinca hemen maliyet hesaplamasina gidiliyor da
sensibile nereden geldi aklına ya sdasdasdsKurtulus recetemiz:
Baskan: Erden Timur
Hoca: Arda Turan
Sportif direktor: Sensible
Araci menajer: Gardi
@Alper Altun
@Murat Durmaz
Hangi liste, liste mi varmorata mario gomez etkisi yapardi
ama milan salmiyormus
listedeki diger isme gecelim
Rashfors ne zaman Avrupa da transfer kapanırsa o zaman olur olursa osimhen gibi başka türlü imkanı yok ama manudan kesin ayrılıcakRashford frikik,şut kullanıyor ya.hiz var,teknik var.yillardir talisca ve aboubakar tarzi bi piyango vurmadı bize bjk gibi.icardi müthiş pahalı ,onu saymam.talisca benficanin gülerek gönderdiği bi gençti,kendini göstersin diye o zamanlar.rashford gelse kiralık yine ama zor
Jacksoni beğendin mi abi veronali olaniLemina gelmeli, üçlü de stoper de oynar orta saha da oynar gerekirse Kaan’dan iyi bek de oynar.
Fırsat çıkmış uygun maaşa ikna etsinler Arabistan kapısı da kapandı.
Hangi liste?morata mario gomez etkisi yapardi
ama milan salmiyormus
listedeki diger isme gecelim
konuyu degistirme simdi.Gündemi takip etseydin transferin henüz neden gerçekleşmediğini bilirdin. Üstüne de 20 sayfa bu konu dışında başka bir şey konuşulmadı
Gelip de Morata ne zaman geliyor yazmak sana tam olarak ne kazandırıyor bilmiyorum
sensibile nereden geldi aklına ya sdasdasds