Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.309
- 7.180
- 2.358
Çakma DembeleLang Neymarsa Asprilla kim oluyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çakma DembeleLang Neymarsa Asprilla kim oluyor
En Nesyri içinde öyle dediler orta yap kafa at diye kimse orta açmıyor ama şuan Fener'deFb forvete betoyu istiyormuş
Tam oyunlarına uygun adam, orta kafa gol adamı, fernandao gibi iş yapar
gs kapandı o zamanOnyedika-torreira-asprilla plan işte fazlası yk
Bence öyle bir ederi yok kaç kere izledim 10-15 bandından yukarı veren olmayacak avrupadaOulai çok kalite hemde çok genç Trabzon'dan önce niye keşfedilmiyor bu yetenekler diye sorulması gerekiyor, Adamlar o bonservisleri istemekte haklılar oyuncu parladı artık.
1 ortasaha diyor aynı adam
MandelaUğürcan
Günay
Singo
Sallai
Arda Okan
Sanchez
Apo
XX
Kaan
Arda Ünyay
Jakobs
Eren
Kazımcan
Torriera
Lemina
XX
Sara
Sane
Yunus
Barış
Lang
Asprilla
İlkay
Osimhen
İcardi
Orta saha + stoper isteriz. O zaman bayağı iyi ve alternatifli oluyoruz kağıt üzerinde.
Nedim son dönemde mabaddan yapıyor tüm yorumlarıEn Nesyri içinde öyle dediler orta yap kafa at diye kimse orta açmıyor ama şuan Fener'de
Hy ye göre asprillayi 10no olarak göruyormus ya teknik ekip1 ortasaha diyor aynı adam
Atanamamış ayewLang Neymarsa Asprilla kim oluyor
Dembele...Lang Neymarsa Asprilla kim oluyor
Uğurcan'la pek alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü Oulai biraz istisna bir oyuncu. 19 yaşında bu kadar sağlam performans nadir olur bizim ligimizde ayrıca daha şimdiden Fildişi Milli takımında banko oynuyor. Bu tarz bir oyuncunun piyasasının yüksek olması bence doğal.Turk futbol tarihinde o bonserviste oyuncu satisi var mi biz Ugurcani 30 a almasaydik o rakami isteyebilirlermiydi
3 pas yapmıyorduk şimdi hiç pas yapamayızgs kapandı o zaman
Hocam gitmeyecek diye sezon başında savunuyordunBu kadar tranfer Okan efendi karagümrükü yensin diye mi yapılıyor