Yasin Kaçar
Parçalı Üye
- 31 Aralık 2009
- 3.291
- 3.390
- 2.223
Doğruyu söyle meşhur duyumcumuz sen misin rengimÇok net Lang-Sane-Barış denemeli hoca

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğruyu söyle meşhur duyumcumuz sen misin rengimÇok net Lang-Sane-Barış denemeli hoca

Bugunluk transferi kapatmiṣa benziyoruz. Yarin asprilla geliṣ tarihi belli olsun ve orta daha transferi bitsin
Gumrugu tokatlayalim ve keyifle city macini bekleyelim
Hakan icesusarmisin
Nokta atışı olurdu.Birazda gerçekleri konuşalım artık.
Sene başında Asensio’yu biz almalıydık.
feneri tutNokta atışı olurdu.
Yav Recep eskiden yükselenim TJK diye gezen adamsın. Eski defterleri açtırma. Bas git işine.feneri tut
Sen bana tepki vereceğineNe hata yaparsa yapsın sana ne? adamı tehdit edecek birisi durduk yere sırf fenerin ve kendisinin anasını belledi diye sen acuna takılacaksın bana ne diyeceksin... yahu ne dersen de senin savunmana mı kaldı herif zaten de sen niye kalkıp milleti galeyana getirmeye çalışıyorsun? Ben hala onu anlamıyorum... Sana savun diyen de yok. Bak zaten sevmeyenler konu hakkında tek bir kelam etmemiş. Sen de etme... şu olayda okan buruk a sağlayacağına baştan bir aliye sövseydin de ondan sonra ne söyleyeceksen söyleseydin belki art niyetli olduğunu açık etmezdin... deseydin ki Ali sen nasıl bir insansın? Ardından da deseydin ki okan sen de bunu hakediyorsun falan...
yok artıkYav Recep eskiden yükselenim TJK diye gezen adamsın. Eski defterleri açtırma. Bas git işine.
25 e vermemısler zorEkli dosyayı görüntüle 312798
Bu elemanı tanımam bilmem ama günde 2 öğün kaval kemiğiyle besleniyormuş gibi bir tipi var. Yarın gelsin başlasın
Değil zatenAsprilla hiç 10 numara gibi değil ya
Tokuyucu son dönemde çok savruldu onu Kadri Baykam yapıp galiba seni Nedim yapıcam.Benim şu rütbe işine bi el atalım
Nedim tokuyucunun imparator olduğu yerde ne büyük kaptanlığı
Desteklerim bu hamleyiTokuyucu son dönemde çok savruldu onu Kadri Baykam yapıp galiba seni Nedim yapıcam.
Cakma psg kuruyoruzAsprilla düşük bütçeli dembele gibi.. uwe boll’un yönettiği cinsten