Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugunluk transferi kapatmiṣa benziyoruz. Yarin asprilla geliṣ tarihi belli olsun ve orta daha transferi bitsin

Gumrugu tokatlayalim ve keyifle city macini bekleyelim

1769207797914.webp

Bu elemanı tanımam bilmem ama günde 2 öğün kaval kemiğiyle besleniyormuş gibi bir tipi var. Yarın gelsin başlasın

Ne hata yaparsa yapsın sana ne? adamı tehdit edecek birisi durduk yere sırf fenerin ve kendisinin anasını belledi diye sen acuna takılacaksın bana ne diyeceksin... yahu ne dersen de senin savunmana mı kaldı herif zaten de sen niye kalkıp milleti galeyana getirmeye çalışıyorsun? Ben hala onu anlamıyorum... Sana savun diyen de yok. Bak zaten sevmeyenler konu hakkında tek bir kelam etmemiş. Sen de etme... şu olayda okan buruk a sağlayacağına baştan bir aliye sövseydin de ondan sonra ne söyleyeceksen söyleseydin belki art niyetli olduğunu açık etmezdin... deseydin ki Ali sen nasıl bir insansın? Ardından da deseydin ki okan sen de bunu hakediyorsun falan...
Sen bana tepki vereceğine

Önce de ki okan,acun sana haram kupalar kazanıyo dedi,üstüne de sana maymun diyen mounun açıklamalarını iç dış basında güzellemeye çalıştı sen nasıl hala bu adamla dost olup foto çekiniyosun,seni tehdit eden aliye niye sesini çıkaramıyosun

G3EQei1XQAAM3h8.webp

Ardından bana gelip sen niye savunmadın diye sorsaydın ya madem konuya böyle bakıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt