Nedim Tokuyucu
İmparator
oulai+magassa+olmo meselaİki tane ufak oyuncuyla ikili os hiçbir türlü olmaz bence torreirayı gönder bir oulai daha bul yine olmaz o yüzden çok para bayılacaksak ya fiziksel adam alalım ya da ucuza yedek alalım şimdilik
oulai+magassa+olmo meselaİki tane ufak oyuncuyla ikili os hiçbir türlü olmaz bence torreirayı gönder bir oulai daha bul yine olmaz o yüzden çok para bayılacaksak ya fiziksel adam alalım ya da ucuza yedek alalım şimdilik
ona katılıyorum ama torreiranın süresi doldu bence, sezon sonu artık o da gitmek ister, yerine 20-23 yaş arası yedek gayet iyi olur, oulai alındığını sayıyoruz tabi sezon sonu yine 6 no ihtiyacı olacak magassa gibiHerkesin sağlıklı kaldığı senaryo kaç maç oldu geçtiğimi 3 buçuk yıl ? O yüzden 3 os ile oynayacaksan ilk 11 seviyesinde 4 ortasaha olmalı
ona katılıyorum ama torreiranın süresi doldu bence, sezon sonu artık o da gitmek ister, yerine 20-23 yaş arası yedek gayet iyi olur, oulai alındığını sayıyoruz tabi sezon sonu yine 6 no ihtiyacı olacak magassa gibi
Doğru sakatlık sorunuda var gibi..Cok sakatlanmiyormu o? Bize saglam topcu lazim, zira sakat topcu bol zaten
Torreira gibi adam bulmak imkansız, kendi gitmek istemese 4-5 sezon daha tutulur
Kendi kendinize gaza geliyosunuz ama gerçek bu gidince anlaşılır değeri noldu bizim takıma yav diye ağlanır arkasından
Hak da veriyorum belli ki babası ciddi hastaBen torrik gitsin demiyorum zaten ama gidecek ya belli. Ya da iyi maaş vereceğiz kalacak ama bana şüpheli geliyor bence dönmek istiyor artık