Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkesin sağlıklı kaldığı senaryo kaç maç oldu geçtiğimi 3 buçuk yıl ? O yüzden 3 os ile oynayacaksan ilk 11 seviyesinde 4 ortasaha olmalı
ona katılıyorum ama torreiranın süresi doldu bence, sezon sonu artık o da gitmek ister, yerine 20-23 yaş arası yedek gayet iyi olur, oulai alındığını sayıyoruz tabi sezon sonu yine 6 no ihtiyacı olacak magassa gibi

bu tüncel eğer diyorsa ts 40 istiyor diye bu işi kdv ile 40 açıklayabilecekleri şekilde biter anca

bence şimdi ne yapıp edip magassayı almak lazım

sene sonu oulai avrupaya giderse gider yoksa biz alırız

5083.jpg

olayiye 20+ahmed çok çok iyi teklif.. o da olabilecek en iyi yaşta olduğundan.. 19 yaşında bizim ortasahada oynama kapasitesi var.. torreiranın korktuğu topla aman gitmiyim beni yerler korkusu yok adamda.. bu yaşta özgüveni yüksek fizik olarak zayıf olması dezavantajı ama gelse direk 11 yazarsın şu an.. torreirada ki topu saklama becerisi de mevcut.. onun kadar da sahada savunur genç çocuk.. hırsı da varsa 1-2 seneye canavar olur.. ama dünkü maçta biraz havalanmış intibaaı bıraktı eksta ayağında top tutup işler yapmaya çalıştı..

ona katılıyorum ama torreiranın süresi doldu bence, sezon sonu artık o da gitmek ister, yerine 20-23 yaş arası yedek gayet iyi olur, oulai alındığını sayıyoruz tabi sezon sonu yine 6 no ihtiyacı olacak magassa gibi

Torreira can ciğerdir ama seneye

Lemina gibi hayvani bir alan kapatan 6 numara (Lemina da rotasyon)

Torrik yerine delici bir orta saha

Gerektiğinde yanlarına bi orta saha gelir üçleriz, ya da kendi evimizde vs net 10 numara ile oynarız.

Mandela Keita mı 30

hiç izlemedim bilmiyorum eder mi

Ne o halukla murat kavgali mi artik fanatik hic halukla beraber cikmiyor ortaya

Torreira gibi adam bulmak imkansız, kendi gitmek istemese 4-5 sezon daha tutulur

Kendi kendinize gaza geliyosunuz ama gerçek bu gidince anlaşılır değeri noldu bizim takıma yav diye ağlanır arkasından

Ben torrik gitsin demiyorum zaten ama gidecek ya belli. Ya da iyi maaş vereceğiz kalacak ama bana şüpheli geliyor bence dönmek istiyor artık

Singo transferinde 30 istediler 5 lira düşüremedin
Osimhen transferinde 75 istediler 80'e bağladın
Uğurcan transferinde kaç istedilerse 30'a bağladın
Yani transferde muhattap kulüp ne istiyorsa zırnık inmeden istediğini alıyor bizden
Tek bir adama bağlanıp kalıyoruz ne istiyorlarsa veriyoruz. Çünkü "kolay" olanı bu.

Örneklemlerden yola çıkınca görüyoruz ki Trabzon 40 milyonu alacak bizimkilerden

Bu arada satın alma opsiyonları boru gibi , gerçekleştirirsek yazın transfer yapılmaz, biz ne bk yicez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt