Transfer Nöbeti #5 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akşam nsertel aytepe ve ben maçı esenler gs taraftar derneğinde izleyeceğiz

Torreira can ciğerdir ama seneye

Lemina gibi hayvani bir alan kapatan 6 numara (Lemina da rotasyon)

Torrik yerine delici bir orta saha

Gerektiğinde yanlarına bi orta saha gelir üçleriz, ya da kendi evimizde vs net 10 numara ile oynarız.
Tor büyük bir ihtimalle seneye gider.
Dediğin gibi 6-8-10 üçlüsünü doğru adamlarla oluşturmalıyız.
10 noya daha orta saha özellikli oyuncu almalıyız.İç saha dış saha her türlü kombini yaparsın.
Ama bunlar okan burukla zor.Adam anlayışı ısrarla değiştirmiyor..

Bu arada satın alma opsiyonları boru gibi , gerçekleştirirsek yazın transfer yapılmaz, biz ne bk yicez
Bu iyi bir sey bence, tutmuyorsa almayacaksin doncek takimina.

Tutarsa da verecegin bedel belli, belki son pazarligin olur odeme planiyla. Onunu gormek kotu bir durum degil bence

Tor büyük bir ihtimalle seneye gider.
Dediğin gibi 6-8-10 üçlüsünü doğru adamlarla oluşturmalıyız.
10 noya daha orta saha özellikli oyuncu almalıyız.İç saha dış saha her türlü kombini yaparsın.
Ama bunlar okan burukla zor.Adam anlayışı ısrarla değiştirmiyor..

Değiştiriyor bence. Çok gördük.

Ben çok büyük failler olmadığı sürece TD değişikliğinin fayda getirmediğine inanıyorum.

Okan hoca gittikten sonra her şey çok daha iyi olacak diye düşünüyorsunuz. Böyle olacağına emin olsam size destek olacağım.

Ama kimse her şeyin olduğundan daha kötü olma ihtimalini düşünmüyor.

Biri bana juventusun neden en nesyriyi istedigini açıklayabilir mi?
Vlahovic sakat 1.5 ay, J. David tutmadı memnun değiller. Ne kadar doğru bilmiyorum ama Uefa FFP'dan dolayı Juventus için soruşturma başlattı haberleri vardı bir kaç ay evvel.

Mateta'yı alamayınca Nesyri ana planları oldu. Maaşını Fb'ye ödetip kiralarlar, zorunlu değil zaten absürt skor katkısı vermezse bonservisi de almazlar.

A. Villa'nın Abraham için 21 milyon +Yasin Özcan vermesinden daha olağan bence. Nesyri de öyle Avrupa'da kendine kulüp bulamayacak bir oyuncu değil açıkçası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt