Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.154
- 21.083
- 1.848
Oulai'yi al artık @dursunozbek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada satın alma opsiyonları boru gibi , gerçekleştirirsek yazın transfer yapılmaz, biz ne bk yicez
Transferler tutsun da bu oyunculari alalim.Tek sorunumuz bu olsun.Bu arada satın alma opsiyonları boru gibi , gerçekleştirirsek yazın transfer yapılmaz, biz ne bk yicez
Singo barış falan satılır belkiBu arada satın alma opsiyonları boru gibi , gerçekleştirirsek yazın transfer yapılmaz, biz ne bk yicez
Tor büyük bir ihtimalle seneye gider.Torreira can ciğerdir ama seneye
Lemina gibi hayvani bir alan kapatan 6 numara (Lemina da rotasyon)
Torrik yerine delici bir orta saha
Gerektiğinde yanlarına bi orta saha gelir üçleriz, ya da kendi evimizde vs net 10 numara ile oynarız.
Bu iyi bir sey bence, tutmuyorsa almayacaksin doncek takimina.Bu arada satın alma opsiyonları boru gibi , gerçekleştirirsek yazın transfer yapılmaz, biz ne bk yicez
Satış yapacaz.Bu arada satın alma opsiyonları boru gibi , gerçekleştirirsek yazın transfer yapılmaz, biz ne bk yicez
Yaşayamam transfersiz NedimAbi olmayan transferin endişesini 6 aydan önce yaşama ya
Tor büyük bir ihtimalle seneye gider.
Dediğin gibi 6-8-10 üçlüsünü doğru adamlarla oluşturmalıyız.
10 noya daha orta saha özellikli oyuncu almalıyız.İç saha dış saha her türlü kombini yaparsın.
Ama bunlar okan burukla zor.Adam anlayışı ısrarla değiştirmiyor..
Yaşayamam transfersiz Nedim
Bu Erden Timur la alakali degil bence herkes bizde para oldugunu biliyor cunku.Erden Timur varken 5-10 verdiğimiz adamlar varken şimdi selam verdiğimiz 30 milyon istiyor
Kadroda olur heyecanlıyımAksam lang yok mu ?
Oulai mi mokoko mu?
Vlahovic sakat 1.5 ay, J. David tutmadı memnun değiller. Ne kadar doğru bilmiyorum ama Uefa FFP'dan dolayı Juventus için soruşturma başlattı haberleri vardı bir kaç ay evvel.Biri bana juventusun neden en nesyriyi istedigini açıklayabilir mi?